Vegyésznapok fellépők: Ludmilla

ludmillaTalán nem volt véletlen, hogy a Tilos Rádióban így kezdték el becézni, hiszen Ludmilla annyit tesz: a kedvelt, népszerű. Nem csoda hát, hogy ő Magyarország első számú női DJ-je.

Ludmilla, alias Fruzsi, “karrierje” a bogácsi Flamingo Disco pultja mögött kezdődött. Történt ugyanis, hogy még tinédzser korában, egyszer csak 20 lemezzel a hóna alatt megjelent a klubban és kérte az akkori DJ-ket, hogy hadd gyakoroljon, mert ő kezdő a szakmában. Már azon a nyári estén sikerült megtöltenie egy vidéki diszkó táncterét. És ez ma sincsen másként!

Ez a (még mindig Fruzsiként ismert) vidéki lány aztán felkerült Pestre, gimnáziumba. A főváros rengeteg lehetőséget nyújtott ahhoz, hogy elmerülhessen a zene világában. Az Underground Record lemezboltban talált rá az emberekre és a zenékre, melyeket a mai napig is példaképének tart.
Karrierjének egyik nagy állomása a Tilos Rádió volt. Itt tanult meg igazán mixelni, 16 évesen. Hetente többször is a rádióban éjszakázott, így figyelme a tanulásról szinte teljesen a zene felé fordult.

ludmilla (1)

És innen a sztori megállíthatatlan. Ludmilla Magyarország, ha nem Európa egyik legjobb breakbeat DJ-je. De nem horgonyzott le egyetlen stílusnál, hiszen játszik nu skoolt, elektronikus zenét, de még house-t is.

És hogy hol hallhatjátok legközelebb Ludmillát? A Vegyésznapokon, of korsz! A keddi silent disco-n fog szembenézni DJ Juhász Lacival és az Electric Shock Duo-val!
Go Ludmilla, go!

Egy gondolat a(z) “Vegyésznapok fellépők: Ludmilla” című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s