Vegyésznapok fellépők: Aranyosi Péter

Aranyosi PéterA márciusi jeges fuvallat nem csak 15 centi havat hozott, hanem egy újabb Vegyésznapok-fellépő hírét is! Ő pedig nem más, mint Aranyosi Péter!

Az előző esztendőkben jókat vidulhattatok már Bödőcs Tibor, Kovács András Péter, Dombóvári István és a Szomszédnéni Produkciós Iroda markáns poénjain, Mogács Dániel jobbnál jobb grimaszain. Így nem meglepő, hogy idén is a Dumaszínház egy oszlopos tagja teszi könnyedebbé és még vidámabbá, a már alapjában is fergeteges bulihét csütörtökét.

Mivel egy humoristáról van szó, úgy gondolom, fontosabb az, ami az ő szájából hangzik el, mint amit róla mondanak. Emiatt csak egy pár soros jellemzést adnék róla: “Tankmániás légpuska-tulajdonos, aki volt már akasztott ember is, persze csak viccből. Elszánt Diósgyőr-szurkoló, közönségszervező, a Rádiókabaré munkatársa, az Esti Showder dizájncenter-felelőse, poéngyáros, a Wekerle-telep egyetlen rúdtánc-idomárja.
Borostás tanárember, noha csak hallgatóként látott katedrát. Komolytalan családapa. A számítógépes stratégiai játékok és a stand-up fellépések olykor napokra is elszólítják a gyermekei mellől.” Ehhez még hozzátennék annyit, hogy számomra még viccesebbé válik pöszesége és a ritkán női hangnemben elcsukló hangja miatt. 😀aranyosi péter

Végül pedig egy videó, mely kétgyerekes nagynéniként a kedvencemmé vált már az első alkalommal. 😀 Jó szórakozást!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s