Hol vannak a bikinis lányok? – EFOTT 0. nap

SÖR

Életem első fesztiválját reméltem pár nappal ezelőtt, hogy sikerül rá eljutni, ez volt az EFOTT. Eddig hallottam róla hideget, meleget, azt tudtam, hogy idén kevesebben jönnek a karról, mint tavaly, sajnálom is, hogy tavaly nem voltam egyetemista. Szerencsére idén is akadt pár ismerős arc, a teljesség igénye nélkül találkoztam az Etil Alakulat tagjaival, megjelent valaki a Tanszéktől is, és a kötelező Stúdiósok mellett gólyák is képviseltették magukat. Sok ismerős is dolgozik a fesztiválon, reméljük át tudják vészelni ezt a hajtást.

Az utazás teljesen jól zajlott, egy ismerősöm volt olyan rendes és lehozott minket. Sajnos így a teljes rézfúvós zenekar-féle zenés fogadásról lemaradtunk, az csak a vonattal érkezőknek járt. A jegyet és a sátorhelyfoglalást laza 3 óra alatt elintéztük, utána következett a tábor felfedezése. Volt egy fesztiválozó előttünk, aki egy baltát akart bevinni, elismerem rossz az idő, de azért éjszakára csak nem kell tüzet rakni!

Lányok, nem bikiniben.
Lányok, nem bikiniben.

Rengeteg színpad, kulturális program, és bámulható sportesemény várja a résztvevőket, én különösen élveztem a női strandkézilabda mérkőzéseket. Emellett amit mindenképp fel kell fedezni, az a honvédség sátra, ott lehet a pusztító fegyverarzenálon kívül a TEK által Luke Skywalker ellen bevetett járművet megismerni, lehet tanulni célba lőni, és még egy F16ost is a földbe vezethetsz egy szimulátor segítségével.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Sajnos rajtam kívül egy Stúdiós sem volt hajlandó kipróbálni, milyen a Balaton [mi szárazan szeretjük! – a szerk.], higgyétek el nekem, élvezet belehatolni, max a lábatok nem izzad ma este.

Hol vannak viszont a bikinis lányok?

Az EFOTT-jetit nem tartóztatták le.
Az EFOTT-jetit nem tartóztatták le.

Az ugyanis az elméletünk, hogy ha egy lány egész télen arra készül és formálja magát, hogy ő márpedig a fesztiválszezon első alkalmán kirakja, amije van, és bikinit vesz, az akkor is megteszi ezt, ha rossz is az idő, és 19 fok van.
A probléma viszont az, hogy nem láttunk a nulladik nap bikinis lányokat. Csak sok, kicsi, aranyos lányt, de abból tényleg sokat. Bikini nélkül. Kabátban.
Majd holnap.

Este pedig rendkívül kulturált és egyetemistához méltó módon táncoltunk a Sopronis sátorban a Nagy-Győr László nélküli Electric Shock Mono-ra.

Jövünk még a héten ám,
Új hazánk a Zánka!

 

Üdv:

Berci

Egy gondolat a(z) “Hol vannak a bikinis lányok? – EFOTT 0. nap” című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s