Bikinis lányok a vízparton, a legszebbek, én azt mondom! – EFOTT 3. nap

efott Berci&MiguelÉÉÉÉÉs beköszöntött a várva várt strandidő! A 3. nap reggelén verőfényes napsütés   köszöntött ránk, végre szürke felhő- és hidegszél-mentesen.

efott papucsMás sem kellett nekünk, hogy belevessük magunkat a különböző vízi játékokba. Egyik lelkes stúdiósunk gyilkos bálnát megszégyenítő gyorsasággal és karcsapásokkal, hatalmas előnnyel verte meg a (2 fős) mezőnyt a Havaianas játékában, ahol egy felfújható óriáspapucson kellett a messzi tengereken hánykolódó bóját megkerülni. Mások eladták a lelküket pár zöld napszemüvegért, hiszen EFOTT-ról napszemüveg nélkül NEM lehet hazamenni!!! Ráadásul a nagy sikerre való tekintettel, a könyörgő tekinteteknek engedve, immár nappali fényben tündököltetve legexhibicionistább tagunk tehetségét megvillantva karaokéztunk a Suzuki taxijában. A kemény munka után végre gondtalanul pörkölődhettünk barnára a magyar tenger partján.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

efott ByeAlex interjú2A kalandokból még így sem volt elég, két férfi hősünk a fiúk által “másfél centis hidegségű”-nek minősített Balatonban beúsztak a Klapp randihajójára, ahol nem őszinte mosollyal az arcukon vették tudomásul, hogy a lányokat bizony nekik kell beszerezniük, így jöjjenek csak vissza egy hölgy társaságában. A délután ugyancsak tevékenyen telt, hiszen tegnap 2 blogcikkel jelentkeztünk, és ezzel párhuzamosan egy ByeAlex-interjú is készült, amit az ugyancsak általunk készített Wittmann Mariannal csinált interjúval párhuzamba állítva olvashattok hamarosan.

efott punnanyi massifEstére megérkeztek a hétvégi jegyesek, és ezzel az átlagéletkor és a parkolóban álló kocsik színvonala igencsak megemelkedett . Kis csapatunk (ahol a nemek aránya drasztikusan javult) is gyarapodott jó pár taggal, akik felkészült fesztiválozó lévén keresztbeálló tekintettel szálltak le a vonatról “Fesztivál!!!” felkiáltással. Végre eljött az első olyan este, amikor csak éjfél után kellett dupla pulcsit ölteni! Ez összefüggésben állhat azzal, hogy megingathatatlan munkamorálunknak engedve, szigorúan tapasztalatcsere céljából ezúttal a különböző vödröket kezdtük el tesztelni.

efott Electric Shock DuoKoncertekből sem volt hiány. Végre hallhattuk hiánytalanul az Electrick Shock DUO-t! Megízlelhettük az óriási tömeg varázsát a Punnany Massif koncerten, de jót buliztunk Kerozin és a Carbonfools zenéjére is. Végül az AXE-sátorban kötöttünk ki, ahol fél 4-ig tomboltunk, megdöntve eddigi rekordunkat.

Egy gondolat a(z) “Bikinis lányok a vízparton, a legszebbek, én azt mondom! – EFOTT 3. nap” című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s