GólyatáBor? Of course!

gt2012Kicsi góóóólyááááák! Vasárnap végre kezdetét veszi életetek első gólyatáBora. Visszaemlékezve a sajátomra (ami elég nehéz feladatnak bizonyult, annak ellenére, hogy egy év telt el azóta 😀 ) biztosra veszem, hogy elég izgatottak vagytok. Hát, egyelőre annyit mondok, jobb félni, mint megijedni! 😉 Ez akkora élmény lesz, hogy nem fog beleférni az agyatokba, szóval ne is reméljétek, hogy minden kis részletére emlékezni fogtok majd (lásd én sem)! 😀

No de mi is az a gólyatáBor? Elregélem én nektek…

– Az a hely, ahol először találkozol azokkal az emberekkel, akiket nap mint nap viszontlátsz majd az egyetemen blabla… No, igen, mondja a szülő a fiacskájának/lánykájának, mert azt hiszi, hogy a gyerek majd bejár az előadásokra. Igazából itt fogod az otthoni játszópajtásaid felváltani a pesti ivópajtásaidra.  Hisz tudat alatt mindenkiben ott van, hogy ez másról sem szól, mint 4 napi masszív részegségről. 😉 Itt fog kialakulni a csapatok (piros, zöld, sárga meg Isten tudja hány féle szín volt még) segítségével az a keménymag, akikkel majd mindenféle mondvacsinált ürügyet kitalálva a Csocsóban töltitek a fél hetet (meg költitek az ösztöndíj háromnegyedének a négyötödének a kétharmadát).

– Az a hely, ahol megismerheted a felsőbb évesek legjavát! Csupa menőmanó, belevaló, inni és bulikázni tudó emberkét, akik majd Titeket is megpróbálnak mindenféle rosszba belevinni. Vigyázzatok, MEG FOGNAK VESZTEGETNI BENNETEKET! De úgyis beadjátok a derekatok. Egyrészt, mert olyan mézes-mázas, édes és csábító szeszt (kevert) kínálnak fizetség gyanánt, hogy hülyék lennétek kihagyni, másrészt, a gólyatábor jelszava: „Halál a májraaa!”, vagy „Egyszer élüüünk!”,  vagy „Egyszer van gétééé!”

– Az a hely, ahol olyan dolgokat próbálhatsz ki, amikre eddig még nem volt alkalmad. Az én kedvencem az esélykiegyenlítős strandkézilabda volt. Szerencsére szaggattuk a hálót, így a második meccsre már igencsak figyelnünk kellett, hogy ne a szomszédos focipálya kapujára dobjunk rá. 😀 (Az érthetőség kedvéért: minden dobott gól után egy fröccs a jutalom. ) No persze erre is azért emlékszem ilyen élénken, mert jó kis Dínom-Dánomot itattak velünk, melynek különleges zamatához még nem volt alkalmam addigi életem során, így hamar rákattantam.

– Az a hely, ahol kiélheted kreativitásod. Annyi játék, színház, dalszövegírás vár Rátok, hogy itt aztán nyugodtan megoszthatjátok legsötétebb, legelvetemültebb, legretardáltabb gondolataitokat, melyek megvalósításában a csékák tuti segítenek. Sőt, még örülnek is az ilyennek. 😀 Az én csékáim közül Katát például csöcsös gyilkossá változtattuk egy színdarab erejéig,  Mesit pedig egy sípoló gumikacsává mutáltattuk (a sok kiabálástól egyszerűen elment a hangja).

Még kismillió választ tudnék adni a saját kérdésemre, de úgy gondolom, ennyiből már körvonalazódott, mi vár Rátok. Ami számít, az Ti vagytok és hogy jól érezzétek majd magatokat! Abban pedig biztos vagyok, hogy nagyon nagyot fogtok csapatni, irtó jó lesz a buli, bazi hideg a Balaton, irdatlan mennyiségű szesz fog lecsorogni a torkotokon és hadirokkantakként fogtok hazabotorkálni! 😀

Jaj, a legfontosabbat majdnem elfelejtettem! ….Ne feledjétek, ami a gólyatáBorban történik, az ott is marad! 😉

BME-VBK GT 2013 BaSzAaSsAaAaAaD!!!

https://soundcloud.com/esd-danee/esd-shuffle-vol-21-rollingt 2012

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s