VBK, avagy ferge – most figyelj! – teges lesz!

gólybékaVBK-s vagy? Ráadásul elsős? Megmondom, hol kezdd az arconpörgést. 😉

 

(Persze csak némi fontos infót követően… 🙂 ) Nos, HaBár vége a nyárnak, ez senkit se tántorítson el, hiszen itt az újabb tanév, ami különösen a gólyák számára hozza el a változás szelét. Lássuk, mit tartogat számotokra a szemeszter eleje.
A mai nappal nemcsak a regisztrációs hét, de a Gólya7 is megkezdődött, ez pedig – kedves elsősök – azt jelenti, hogy az ünnepélyes tanévnyitón való részvétellel, és azzal, hogy beiratkoztok, a Műegyetem polgáraivá lesztek. Hogy tájékozott és magabiztos egyetemisták lehessetek, nemcsak a formai teendők szükségesek, hanem az is, hogy bármikor könnyen feltaláljátok magatokat. Ehhez segít hozzá benneteket a Gólya7 programja, aminek keretein belül játékos és szórakoztató feladatokon keresztül ismerkedhettek meg az egyetem épületeivel, fővárosunkkal, és a tankörötökkel – ha még a nyári táborozások alkalmával esetleg nem sikerült volna elég időt szakítani a csapatépítésre. 🙂 Noha, ezt kétlem. Nem mellesleg bemutatkoznak még a kar öntevékeny körei és a GólyaTanács is.
Node, ha mindezeken túl vagyunk, illik időt szakítani a bulikára is! A Gólya7 nem gólyahét a jó kis Gólyahajó nélkül, ahogy a VBK péntek estéi sem a Shockoló Ars Presso bulik hiányában. Szóval brace yourselves, mert a szerda esti hajóparty után AP-nyitó is coming! Senki ne hagyja ki, higgyetek nekem, ferge – wait for it – teges lesz! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s