BME Egyetemi Napok fellépők – Brains

brains

Akik idén nagyot alakítottak… BRAINS!

 


Ebben az évben nagyot tartolt a Brains: márciusban megjelent lemezük átütő siker lett, a nyáron rengeteget koncerteztek és külföldi nagy sztárokkal csinálnak közös bulikat és klippet is. A BME Egyetemi Napokon szeptember 17-én – kedden – 22:30-tól láthatjátok őket a Nagyszínpadon.

A zenekart 16 éve alapították és a Brains nevet is ekkor találták ki, de a mai végleges formáció kb. 3-4 éve alakult ki. Kéri Andris – Colombo –, a csapat frontembere is akkor csatlakozott a jelenlegi felálláshoz. Ugyancsak ekkor kezdték kialakítani a változatos hangzásvilágot, azaz drum and bass-, braekbeat-, elektro- és raggae dallamok keverékét. Innen datálható a Brains országos ismeretsége, belföldön és külföldön egyaránt.

A 2013-as év legütősebb lemeze, Brains – Full Range:


További infókért és részletes programokért továbbra is kövesd a http://www.egyeteminapok.bme.hu weboldalt, és persze csatlakozz a http://www.facebook.com/egyeteminapok klubhoz is! Jegyek már kaphatók az Eventim hálózatában.
Amit pedig nem szabad elfelejteni: a VII. BME Egyetemi Napokon, az Infoparkban 2013. szeptember 17-én 22:30-tól a Nagyszínpadon a Brains!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s