BME Egyetemi Napok fellépők – Hősök, DSP, Animal Cannibals

Animal Cannibals„Minden változik. De a lényeg nem.”
Hősök, DSP, Animal Cannibals, és nem csak képekben!

A hazai hip hop élet legnagyobb alakjai látogatnak el a VII. BME Egyetemi Napokra az Infóparkba. Nem véletlen, hogy már évek óta jelen vannak a rendezvényen, hiszen minden évben a legpörgősebb bulikat ők csinálják. Az Egyetemi Napokon szeptember 18-án – szerdán – 20:00-tól lép fel DSP, szeptember 19-én – csütörtökön – 20:00-tól az Aminal Cannibals, majd 21:00-tól a Hősök a Kalinka színpadon.

dsp

Talán Nektek is meglepő infó lesz, de első sorban Fenyő Miklós nevét kell megemlítenünk, ha a magyar hip hop gyökereihez akarunk visszanyúlni. Fenyő Miki látott először „furcsán mozgó fiatalokat” tőlünk egy kicsit nyugatabbra. Neki köszönhető, hogy hazánkban megjelent a break, amivel minden kezdődött.

hősök

Mára ez a műfaj kinőtte magát és olyan nagyszerű előadókat és zenekarokat hozott össze, amelyeket nemsokára élőben hallgattok nálunk.

De addig is egy kis hangolódás a bulira!

További infókért és részletes programokért továbbra is kövesd a http://www.egyeteminapok.bme.hu weboldalt, és a http://www.facebook.com/egyeteminapok-at! Jegyek már kaphatók az Eventim hálózatában az egyetemi kolikban is!
A lényeg, hogy ne feledd: szeptember 18-án és 19-én északon délen, keleten, nyugaton és az Egyetemi Napokon szól a hangfalból a Hip Hop Maraton!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s