Egy jó BME Önkéntes Nap sose rossz! ;)

555774_405988439500775_2109056088_nIdén, immáron 3. alkalommal buzdítja a BME Önkéntes Nap szervezőgárdája a Műegyetem nebulóit, hogy legyenek angyalok. Gyertek el ti is és mutassuk meg közösen, hogy a jó VBK-sok nem csak arconpörögni tudnak kiválóan, de akkor is lehet ránk számítani, ha kell egy segítő kéz!

Miben tudtok segíteni?

A szervezők különböző feladatokkal készültek számunkra: kerítésfestés és -javítás, szemétszedés, parkrendezés, játszótéri homokozók átforgatása, tesiöltöző és udvari padok, valamint betonudvar festése. Mindezt pedig az arra rászoruló környékbeli bölcsik, ovik, általános iskolák és gimnáziumok területén tehetjük majd meg.

Szeptember 17-én (kedden) 9:00-tól tudtok regisztrálni a Goldmann-téren, ahol adnak nektek egy szép kis pólót, amiben dolgozhattok, és a munka 16:00-ig fog tartani.

Ugyan önkéntesek leszünk, de ha eljöttök és segítetek, kaptok fincsi szendót, üdítőt, a már említett pólót és minden segédkezőnek kijár a hálasör is! 😉 Nem mellesleg igen jó csapatépítés lehet, ha összefogtok páran a haverokkal. Higyjétek el, jó hangulatban még a szemétszedés is csupa móka és kacagás lesz! 😀 Arról nem is beszélve, hogy szerintem tök jó érzés, mikor segíthetsz a rászorulóknak…

Szóval, gyertek oda ti is szeptember 17-én, kedden a Goldmann térre, és legyetek velünk angyalok! Mi mindenképp ott leszünk! 😉

Végezetül 1-2 hasznos link:

https://www.facebook.com/BMEOnkentesNap?fref=ts

https://www.facebook.com/events/1381939288701144/?fref=ts

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s