Whiskey, vodka, nagykabát, indulhat a csapatás

bme-egyetemi-napok-2013-Tegnap késő délután végre kezdetét vette a jó előre beharangozott BME Egyetemi Napok. A hallgatóság pedig fittyet hányva az időjárás mostoha szavára igencsak kitett magáért.

 

Őszintén szólva, ez műegyetemi létem első BME fesztiválja. Délutánra elég csúnya idő kerekedett, így óckodva, de végül nekivágtam az olykor hatalmas széllökésekkel nehezített utamnak az Infóparkba. Pontosan azt sem tudtam, hova és merre kell menni, de az egyetemistákat ismervén gondoltam, hogy majd mutatják a helyes irányt. Ez így is történt. A 4-6-ról leszállva kisebb-nagyobb csoportosulásokat követtem az IQ-épületek felé. Aztán egyre több alapozó, ismerős arc, hangosodó zene és végül megláttam a nagy fehér sátrat. A jegyárus boxok előtt kígyózó sorok, mindenki csak bulizni akar.

sor

A karszalag pöckének megerőszakolása és a kötelező tapizás után végre bejutottam. Pozitívan csalódtam. Azonnal elkapott a nyári fesztivál feeling. Hot-dog árus, fabódék, sörpadok, nagy bulisátor (plusz egy kisebb), nyitott dance hall, visszaváltható műanyag söröskorsó és természetesen a toi toi wc-k. 😀 Az kicsit bezavart ugyan, hogy mindenki kabátban és sokan sapkában csapatták, de ettől volt egyedi és maradandó a látvány. Na de gyorsan visszazökkentem a jelenbe és siettem Brains koncertre.

brains koncert

A koncert fergeteges volt! Mámorító zene, őrjöngő, ugráló, majdhogynem esőtáncot járó tömeg, lötyögő sör. A közel másfél órás műsor után forgószínpad szerűen élvezhettük az aktuális slágereket, a jó kis veretős zenét és a rap-hiphop stílusát. Hajnali 2-kor már csak a Kalinka Stage várta a bulikázni vágyókat, de itt aztán összegyűlt a népsereg színe-java! Volt arconpörgés ezerrel. Egy idő után, mikor már szállingóztak az emberek, azt vettük észre, hogy már belőlünk is “füst” jön, mikor beszélünk, nem csak a füstgépekből(amik használatát egyébként nem mellőzték). Meg kell hagyni, nem volt meleg! 😀 Hajnali 4-kor pedig olyan jÓó jÓó jÓó jÓó de jÓó volt nekünk, hogy szépen mindenki hazasündörgött a jÓó meleg ágyikójába.

bulika

Ezeket tapasztalván mindenkit arra biztatok, hogy jöjjön el és bulizzon egy jót. A tanulás meg a zh-k még várhatnak, ezt nem szabad kihagyni! Ez a mi saját kis fesztiválunk. Használjuk ki a lehetőséget! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s