Bogrács Körről…

bogrács körA régi-új Bogrács Kör 2011-ben azzal a reménnyel alakult meg újra, hogy jól lakatja az éhes diákságot. Amellett, hogy az elmúlt 2 év során ezt igyekeztünk teljesíteni, mára egy jókedvű baráti társasággá nőtte ki magát a kör.

Nagyjából négyhetente főzünk nektek a koliban diák pénztárca barát áron. A finom ételeket a Martos 441-ben vagy az udvaron szolgáljuk fel. Kajajegyeket mindig a Martos aulában tudtok venni.
A főzések nagyon hangulatosak, az első szint végére kitesszük a sörpadokat, valamint hozunk hangfalakat és pálinkát, hogy legyen erőnk a remek kaják megfőzéséhez. Még olyan tagjaink is vannak, akik nem tagok 😛 Végh Ádi eddig egy főzésükről sem hiányzott, és a kolisok közül, akik hallják, hogy éppen főzünk, is mindig többen becsatlakoznak hozzánk a jó társaság miatt.
Talán nem felejtettétek még el a Nőnapi Babgulyásunk (Hozd el asszonyt is!), ami ez eddigi rendezvényeink közül a legsikeresebb és a legnagyobb számban látogatott volt, és mi is nagyon örömteli emlékekkel gondolunk vissza arra napra.

bográcskör_plakát
Ettől a félévtől kezdve a Kar összes rendezvényén mi fogunk főzni. Ezen a nyáron a KémszámTáborban találkozhattak velünk a résztvevők, akiknek paprikás krumplit és pörköltet készítettünk VBK-módra. Ezen kívül megkóstolhatta csilis babunkat az Ars Presso legénysége, valamint a BME Egyetemi Diáknapon mi is hozzá járultunk ahhoz, hogy az éhes egyetemisták pincepörköltet ehessenek.
Ha ti is szerettek főzni, vagy lelkes amatőrök vagytok, de belevetnétek magatokat a kondérba, érdeklődjetek Ekker Tamás kollégánál, hogy ti is a Martos Bogrács Kör közösségének tagjai lehessetek.
Martos Bogrács Kör:
A fő, hogy jó hangulatban egy jót együnk!

A Nyílt Főzésünkre ingyen kajajegyet nyertek az alábbi szerencsések:
A jegyeket átvenni, és további jegyeket vásárolni szerdán és csütörtökön este 6-tól 8-ig lehet a Martos Koli aulájában.
Báthory Fruzsina
Bereczki Noémi
Bognár Zsolt
Czeczon Zsombor
Csáki Edina
Dávid Bernadett
Horváth Dávid
Gaál Bálint
Gazsó Dávid
Illés Bendegúz
Kádár Szabina
Kanyó László
Lengyel István
Mezővári Kata
Oláh Ferenc Dániel
Pácsonyi Márton
Shi Yufeng
Tihanyi Gergely
Török Balázs Forest

Sok szeretettel várunk Titeket!
Martos Bogrács Kör PR Munkacsoport

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s