Szakkollégiumi napok 2013 – Kerekasztal-beszélgetés

szaszlogoIdén is lesz Szakkollégiumi napok, melynek programjai most is olyan témákat dolgoznak fel, amely legtöbbünket érdekel. Így például október 2-án szerdán 19:00-tól kerekasztal beszélgetésre invitál benneteket a SzASz, ahol vendégként többek között Béres Alexandra fitnesz edző is részt vesz majd. A továbbiakban a Szakkoli kedvcsinálóját továbbítom felétek.

“A mai fogyasztói társadalomban szinte minden kommunikációs csatornán próbálják felénk közvetíteni milyen a tökéletes ember, hogyan varázsolhatjuk magunkat “széppé” kívül-belül. Vannak az “ósdi” módszerek, mikor testmozgással illetve a tudatos táplálkozással akarják testsúlyukat önmaguk által is elfogadhatóvá tenni a fogyni kívánók. Ám az ember türelmetlen. Gyors és látványos eredményt szeretne, ezért kerülhettek előtérbe azon étrend-kiegészítők, melyeket fogyasztószerként is szoktak nevezni. Ezek előnyeiről és hátrányairól fog beszélgetni a négy, szakmájában elismert résztvevő, igyekeznek nekünk is átláthatóbbá tenni ezen, mondhatni iparág, rejtelmeit.”

kerekasztal
A kerekasztal beszélgetésre meghívott vendégeink:

Béres Alexandra – Fitnesz edző, sportoló
Dr. Blázovics Anna – A Semmelweis Egyetem professzora, a Farmakológiai Intézetigazgatója
Dr. Csupor Dezső – A Szegedi Tudományegyetem Farmakológiai Intézetének munkatársa
Dr. Tihanyi Sándor – Dietetikus, a beszélgetés moderátora.

Helyszín: BME Ch. épület A20-as terem

Szerintem mindenképp érdemes részt venni, érdekesnek ígérkezik a beszélgetés. Ne hagyjátok ki! 🙂
Facebook event itt.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s