Csütörtököt mond a tanítás

szaszlogoA csütörtöki dékáni szünetről valószínűleg már hallottatok, sőt, el is terveztétek, mihez kezdtek majd az ajándék szabadidővel. De vajon tudjátok-e, minek (vagy kinek) köszönheti a kar a majdnemhosszúhétvégét? 

A hála Szent-Györgyi Albert Szakkollégiumot illeti, ugyanis a Szakkollégiumi Napok zárásaként idén is megszervezik a szokásos gyárlátogatást. A korábbi lista új helyszínekkel bővült, így annak is érdemes végigolvasni, aki már többször részt vett rajta. Ha szeretnél közelebbről megismerkedni valamelyik üzem működésével, jelentkezz minél előbb, ugyanis a férőhelyek nagy része már betelt. (Itt lehet megnézni a gyárak listáját és regisztrálni: http://szasz.ch.bme.hu/szakkolinapok2013/gy.html)

szakkolinapok

Ha már nem tudsz jelentkezni, akkor se keseredj el, hiszen a Szakkollégiumi Napok programjaival akár három egymást követő estén lefoglalhatod magadat. A hétfői Activity-est feladványai a szteroidok és fogyasztószerek témaköréhez kapcsolódnak majd. A szervezők 3-5 fős csapatok jelentkezését várják. (Itt jelentkezhettek: http://szasz.ch.bme.hu/szakkolinapok2013/ae.html)

Ha komolyabban meg szeretnél ismerkedni ezzel a területtel, hallgasd meg a Magyar Antidopping Csoport vezetőjének, Dr. Tiszeker Ágnesnek az előadását “A szteroidok élettani hatásai doppingszempontból” címmel kedden.

Szerdán étrend-kiegészítőkről és fogyasztószerekről szóló kerekasztal-beszélgetésen gazdagodhatsz olyan információkkal, melyeknek akár a saját életedben is hasznát veheted.

kerekasztal

A Szakkollégiumi Napok honlapja: http://szasz.ch.bme.hu/szakkolinapok2013/

Szóval, ha voltál tavaly, azért, ha nem voltál, azért, ha szedsz valamit, azért, ha nem szedsz, azért, ha fogyni akarsz, azért, ha nem akarsz, azért, használd ki a lehetőséget és gyere el, nem fogod megbánni!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s