GólyaCsata – Nem, majd nem!

gólyacsataA Mentor Kör idén is megrendezi számotokra a GólyaCsata nevű programsorozatát, mely megújult arculattal vár Benneteket. A GólyaCsata összeállításakor igyekeztünk minél változatosabb és érdekesebb programokat szervezni Nektek. Lássuk, mire számíthattok!

A próba zárthelyiken tét nélkül mérhetitek fel a tudásotokat kémszámból és matek A1-ből, így élesben már kevésbé lesz ismeretlen a feladat, könnyebben fognak menni a zh-k.

A táskakövetés során szemfülesnek kell lennetek, hiszen egy folyamatosan gazdát cserélő, hol sétáló, hol tömegközlekedő táska útját kell követnetek és feljegyeznetek.

A megfigyelőképességetekre a KÉMkedés során is nagy szükségetek lesz, hisz egy „ellenséges” laborról kell megtudnotok minél több hasznos dolgot.

Csütörtök este nem csak az elmétek, hanem a kreativitásotok is megmérettetésre kerül a hagyományosnak mondható Kocsmatúrán. Aki nem szívleli az etanolt, az se maradjon otthon, mivel Kajatúrával egybekötött Kocsmatúrát szervezünk Nektek.

Pénteken kiderül, ki hogy teljesített a Csatán, kihirdetjük a győzteseket, majd az AP-val közösen szervezünk Nektek egy fergeteges záróbulit, amellyel végérvényesen lezárjuk a 2013-as GólyaCsatát.

További információ a Mentor kör honlapján, a GólyaCsata facebook oldalán valamint a GólyaCsata facebook eseményén.

Jövő héten találkozunk, addig is csőrre tölts! 😉

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s