Vár a Gólyabál!

1456488_753546394659615_808677317_nKi várja már a hétvégét? Természetesen mindenki. De ezúttal vannak, akikek a hétvége többet jelent majd két tanításmentes napnál. Méghozzá nagyon sok embernek, ugyanis ezen a pénteken lesz a gólyabál.

A készülődés persze nem most kezdődött, hiszen a nyitótánc próbái már hetek óta tartanak, és a megfelelő ruha kiválasztása is hosszú procedúra (aztán jöhet a zsörtölődés, ha nem felel meg a vásárlás utáni napon kikerülő plakátokon feltüntetett dresscode-nak).

Az esemény fontosságát kiemeli, hogy maga a dékán is jelen lesz, sőt, köszöntőbeszédet is mond majd. Ez után kezdődik majd a nyitótánc, amit vacsora valamint Bálkirály és Bálkirálynő választás követ.

A programban a klasszikus báli mulatság mellett nem hiányoznak majd a koncertek sem, a BRAINS, Atesz és a Retroleum Zenekar is élőben szórakoztatja majd a bálozókat.

Nehéz eldönteni, mit várunk leginkább: a szépen felöltözött évfolyamtársak látványát, a vacsora ízét, a gólyatáborból ismerős zenéket, vagy a tánc okozta kellemes fáradtságot.

Abban az egyben viszont biztosak lehetünk, hogy ezt az estét egy gólyának sem szabad kihagynia, hiszen gólyabál – adott egyetemen és karon – egy embernek csak egyszer van az életében!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s