Martos Rádió szülinapi buli

tortaTudom, tudom, nem most volt. De jelen cikk írójának (aki amúgy a buli legelejétől a legvégéig kitartott) komoly kutatómunkát kellett végeznie, hogy mi is történt a Martos Rádió 4. születésnapi buliján.

Kezdjük az elejéről. A Stúdió tagjai már csütörtökön elkezdték a készülést a bulira. Mint tudjátok, a szülinapi bulin nem csak a Rádió újraindításának évfordulóját ünnepeljük, hanem az új tagokat is ünnepélyesen a Kör tagjaivá avatjuk. Pezsgő, koktélruha, öltöny, szóval tényleg nem mindennapi esemény.

Azonban azt már a mesékből rég megtanultuk, hogy a hős csak akkor nyerheti el a jutalmát, ha egy sor akadályon átverekszi magát. Hősök és akadályok itt is voltak, szám szerint 10. A rétisas-váltótól kezdve a kábelbogozáson át a kumisz és meleg kevert ivásáig volt minden, mint a búcsúban. A képek többet mondanak minden szónál:

Tihanyi IMG_8993 IMG_9081 IMG_9113

Ennek természetes meg is lett másnap az eredménye. Mert bár lelkesek és izgatottak voltunk, hogy végre eljött a várva várt nap, mikor nyitáskor találkoztunk a Csocsó Klubban kétségbeesve néztünk egymásra, hogy:

a, Mit képviseltünk tegnap?
b, Hogy fogjuk így bírni az estét?

hungover_baby

Mindenki lázasan belevetette magát, hogy kiűzze a testéből azt a fránya acetaldehidet. Ez valakinek két gyros egymás utáni elfogyasztásával, kinek egy véletlenszerű pesterzsébeti kirándulással sikerült. Lényeg a lényeg, délután 5-re már mindenki jól volt.

Ekkor nekiálltunk indokolatlan mennyiségű szendvics megkenésének és ugyanennyi pogácsa megsütésének. Közben persze készülődni is kellett az estére: törölközőbe csavart lányok jöttek tésztát nyújtani és sajtot reszelni, de szerencsére elkészültünk mi is és a pogi is.

Ezután a Csocsóban zártkörűen megajándékoztuk magunkat a Rádió szülinapja alkalmából, majd felavattuk az új tagokat. A leköszönt vezetőket (szám szerint kettőt) pedig a világ legmeghatóbb és legkedvesebb videóival köszöntötték el a legjobb, legügyesebb, leglegleglegleg tagok. Nagyon megható és személyes pillanatok voltak ezek, amikor egy baráti társaság tagjai együtt ünnepeltek, és amiért sem Melinda, sem én nem lehetünk elég hálásak Nektek!

Ezután gyors szemtörlés, sminkigazítás, és kezdődött a buli! Erről ennyi infónk van:

adásszünet

Köszönjük szépen, hogy velünk ünnepeltetek, jövőre ugyanitt, ugyanekkor!

Egy gondolat a(z) “Martos Rádió szülinapi buli” című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s