Vegyésznapok 2014 – Már csak 21-et kell aludni!

VN 2014Vegyésznapok. Egy igazi Intézmény. Az év azon hete, amikor vodka redbullt reggelizni nemcsak hogy normális, de egyenesen kívánatos. Amikor full moon-t vacsorázni kötelező. Amikor a 441 Borozóvá válik. Amikor a reggeli kávétól kezdve a ebéden át mindent megkaphatsz a koliban. Amikor a koli udvarán van a disznóvágás.
Amikor Te és a barátaid a legnagyobbat buliztok. Na az a Vegyésznapok!

Bár a hivatalos programot még nem hozták nyilvánosságra a szervezők, a hét menetét mégis ismerhetik a rutinos VN-ezők.

Hétfőn szokásosan Show’s Sonka buli lesz, mintegy ráhangolódás a hét megmérettetéseire. Természetesen nemcsak a csapatok tagjait, de minden bulizni vágyót szívesen látunk :).

parks1

Kedden egy kötelező partykellékben kell csapatnotok, ugyanis ahhoz, hogy zenét halljatok, ajánlatos egy csini kis fejhallgatót viselni. A tavalyi Vegyésznapokon már nagy sikert aratott a Silent Disco, így idén sem fosztunk meg Titeket a jótól. Azt, hogy kik állnak majd a lemezjátszók mögött, április 9-én, szerdán teszik közzé a szervezők.

scarlett-johannsson-party

A szerdai estéről nincs még információnk, de április 11-én, pénteken lehull a lepel a titokzatos fellépőről.

Talán mondhatjuk, hogy a csütörtöki cool Pool Party lesz a Vegyésznapok fénypontja. A Kispesti Uszoda kitárja kapuit, s mi azzal a lendülettel be is rontunk fürdőruhástul, strandlabdástul. Full moon-t mindenkinek!

giphy-21

A hét zárásaként pedig DJ Tömös és Bruttshow teremt majd “retro” hangulatot zenéjükkel, melyre rophattok egy laza levezetőt.

És ha ez nem lenne elég, a 441 idén is átalakul egy jó hangulatú Borozóvá, ahol finom borokkal és zsíros kenyérrel öblítheted le a nap fáradalmait.

box-wine-cat

Ott tali!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s