Vegyésznapok ’14 Fellépők: Electric Shock Duo

ESDKözeleg az év legfontosabb hete a BME-s vegyészkarosok számára! A házigazda pedig idén is az originál vegyész DJ-páros az Electric Shock Duo!!! Megkockáztatom, szinte senkinek nem kell bemutatnom az ESD-t. A gólyák és a kevésbé partyfüggők kedvéért azonban összefoglaljuk pár mondatban a lényeget!

ESD cover

A fiúk Melinda két kérdésére válaszoltak, egyre a múlttal egyre pedig a jövővel kapcsolatban:

Melinda: Sziasztok Fiúk! Én írom rólatok a beharangozó cikket a blogra. Ebben az ultramini interjúban csupán két kérdést tennék fel nektek!

1) Az egyetemi éveitek alatt nagyon befutottatok és kinőttétek magatokat! Mik voltak a legemlítésreméltóbb állomások az út során?

Laci: Aki csak azt látja, hogy mi minden pénteken az Ars Pressoban zenélünk, az nem is gondolná, hogy mennyi munkánk volt az utóbbi 3 évben… Ennek köszönhetően több nagyszerű buliban tudtunk már fellépni, a teljesség igénye nélkül a legnagyobbak: BME-s rendezvenyék (Egyetemi Napok, BME Together Party), fesztiválok…(Sziget, Volt – Unicum Music Pub), EFOTT és nem utolso sorban 3. éve vagyunk karunk legnagyobb rendezvényének, a Vegyésznapoknak a házigazdái… 4 nap buli… 4 nap zenélés – ez egy fesztiválélmennyel ér fel nekünk, és nagyon büszkék vagyunk rá!

Dani: Már lassan másfél éve készítjük havi rendszerességgel a Shuffle című podcast sorozatunkat. A sorozat célja elsősorban az volt, hogy akik nem ismernek, azok is kapjanak egy kis ízelítőt a zenei világunkból. A hallgatottságot figyelve azt mondhatjuk, hogy kialakult egy bizonyos hallgatói közönség, akik rendszeresen hallgatják, letöltik ezeket a mixeket.

ESD

 

2) Mire számíthatunk idén a Vegyésznapok alatt? Értek titeket újszerű behatások a külön töltött félév alatt? Össze is hangoljátok ezeket mostanában?

Laci: Idén is a legjobb zenék mellett rengeteg meglepcsivel készülünk… A 4 nap alatt egészen biztos lesz nálunk 1-2 üveg felesleges ital… Valamint ha figyelitek majd a facebook oldalunkat és még játszotok is velünk, akkor értékes Vegyésznapok belépőket, ajándékokat is lehet majd nyerni.

Dani: Már jó ideje foglalkozunk saját bootlegek és mashupok készítésével, ezeket előszeretettel játszuk is a bulikban. Jelen pillanatban is van 3-4 még be nem mutatott változatunk, reméljük, hogy a Vegyésznapok alatt ezeket sikeresen tudjuk majd tesztelni. Ezzel kapcsolatban tavaly ősszel elindítottuk a youtube csatornánkat ‘ESD csatornaja‘ néven és erre folyamatosan feltöltésre kerülnek az új megfejtések.

Ugye ti is várjátok már? Jó lesz! Ott tali!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s