Vegyésznapok ’14 Fellépők: Tömös & Bruttshow

Tömös & BruttshowPéntek az a nap, mikor már mindenki az utolsókat rúgja egy hét bulizás és Show’s Sonkázás után. Ilyenkor kell valami igazán nagy durranást bedobniuk a szervezőknek, hogy mindenki még egy utolsó nagy hajrát nyomjon a hét megkoronázásaként. Ekkor szokott berobbanni a Tömös-Bruttshow DJ-páros, és megmutatják hogy nem csak a húszéveseké a világ!

VN tömös cover

A Bruttshow és Tömös párossal először technikusként találkoztam még gólya koromban. Érdekes volt látni, ahogy két, számomra teljesen ismeretlen, az egyetemista éveit már régen hátrahagyott, komoly úriember beveti magát a DJ-pult mögé, és mintha újra beléjük költözne a múlt szelleme, végigbulizzák a fiatalokkal az éjszakát.

Bujdosó István alias Bruttshow, Tömöshöz hasonlóan a Stúdió régi és nagyra becsült tagja. Aki nem tudná, Dr. Tömösközi Sándor az Alkalmazott Biotechnológia és Élelemiszertudományi Tanszék tagja, a lemezlovaskodást csak a diákokkal való kapcsolat elmélyítése érdekében csinálja.  Minden évben jót mosolygok, mikor biomérnök ismerőseim odajönnek hozzám, és vigyorogva mondják: “Milyen fura a Tanár Urat élelmiszer anal előadás után a Csocsóban látni, zenét keverni…”

Egy Vegyésznapok se múlhat el úgy, hogy ne hoznának valami meglepetésprodukciót, ami néha még a szervezők számára is titkos. Ki ne emlékezne a 2 éve tartott Red&Black bulira, ahol igazi diszkóhangulatot varázsoltak a közönségnek.Vegyésznapok 2012 Péntek - 089

Vagy a tavalyi karneváli hangulatra, ahol a képen látható módon viszonyultak a józan úriemberek a karibi táncosnők iszonyatosan ügyesen koreografált csipőmozgásához.whoa_gif

Ez a meglepetés nagy valószínűséggel idén se fog elmaradni. Kíváncsian várjuk, mit fognak idén hozni. Egy biztos, a vonatozás és az igazi retro party élmény nem maradhat el!!
brutshow

 

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s