Vegyésznapok ’14 Fellépők: Drop the Cheese

avatars-000044586060-14coha-cropSzeletel,  szeletel, pumpál, pumpál VARÁÁÁÁZSOL!! Az idei év Silent Disco-ja sem
maradhat el egy igazi kemény veretés nélkül, és ha megjelenik Baron és Gyurex, nemcsak a sajtot, hanem az agyunkat is eldobjuk.

vegyésznapok facebook cover 5 DTC

Ezek a srácok tényleg nem kispályások. Borján Tamás még annak idején velem kezdte az egyetemet. Akkor a DJ-skedést csak hobbi szinten gyakorolta, aminek köszönhetően megismerkedett DJ Gyurexszel, és néhány alkoholgőzös este után  összeállt a csapat. Ahogy a bemutatkozó szövegük is mutatja, rendesen fut a szekér a srácoknak, és nagy valószínűséggel ez így is fog folytatódni:

20207_514970888571045_1601582367_nA két komoly előadóművész….

Az EDM producer duo 2011-ben alakult, melynek két alapító tagja Borján Tamás (aka. Baron) és Pados György (aka. Gyurex). A srácok hamar felismerték egymásban, hogy nemcsak barátilag, de szakmailag is nagyon egy rugóra jár az agyuk. Kezdeti próbálkozásaik első eredménye egy egyszerű, de hatásvadász trash-electro szám lett: a “Szeletel, szeletel, pumpál, pumpál, varázsol!” csak poénkodásnak indult, de végül egy olasz kiadó által a Beatport-on kötött ki. Stílusukat illetőleg az electro house-t vegyítik a népszerű fesztiválzenék hangzásával. Saját számok mellett készítettek már remixet Fedde Le Grandnak, Zomboynak, Eminemnek, a Hősöknek, a Heaven Street Sevennek, Karmatronicnak és Majkáéknak. Jelenlegi tervük továbbra is az, hogy szórakoztató köntösben tudjanak igazi party-zenét készíteni. Olyat, ami kiszolgálja a magyar közönséget, és egyben megállja a helyét külföldön is. Fellépéseik alatt mindenhol elszabadult a pokol, a profin összerakott szettek alatt olyan, a közönséget is bevonó show elemekkel operálnak, amiknek köszönhetően biztosan maradandó élménnyel távozik mindenki!

Alig várjuk, mivel fognak minket megörvendeztetni a keddi Silent Disco-ban. Addig is egy kis ráhangolodás gyanánt, mindenki szeleteljen egy kicsit:

img_28350_drop-the-cheese-say-cheese-vol-005-electro-house

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s