Vegyésznapok ’14 – Minden, amit tudni érdemes

Good-To-Know-high-res-logoUgyebár már mindenki képben van, hogy április 21-e és 25-e között megrendezésre kerül az idei Vegyésznapok. Az elmúlt napokban lerántottuk a leplet az összes fellépőről és úgy gondoltuk, hogy nem árt egy jó összefoglaló, melyben minden olyasmit leírunk nektek egy helyen, amit jó tudni az idei Vegyésznapokról. Jegyárakról, jegyárusító helyekről, valamint a fellépőkről, bulikról.

Mindenek előtt vegyük át a fellépők listáját, most már napokra lebontva:

Hétfő: Vegyész DJ-k éjszakája, avagy a Show’s Sonka buli

Fellépők: K3K0 és az Electric Shock Duo

601748_578720552162813_1342996070_n

Kedd: Silent disco

Fellépők: DJ Juhász Laci és a Drop the Cheese

1779274_608086805926119_1211297658_n

Szerda: Hip Hop és R’n’B Night

Fellépők: DJ Revolution és a Hősök

0Csütörtök: Pool Party

Fellépő: DJ Metzker Viktória

1457560_560241677406525_3492185567617250060_n

Péntek: Retro Night

Fellépők: A Retroleum, valamint Tömös & Bruttshow

6972955896_75a66c4057_b

Azaz a teljes heti program:

vegyésznapok plakát v1

A jegyárak napokra lebontva:

10171817_558417644255595_5141241589821115818_n

Fontos, hogy idén sajnos nem áll módunkban hetijegyet árusítani!

Az elővételes jegyárusítás, valamint a VN-es pólók árusításának helyszíne és ideje:

  • Martos Flóra Kollégium, aula
  • Április 14-e és 18-a között minden nap 12 órától 16 óráig

Fontos tudnotok, hogy az elővételben vásárolt jegyekkel a gondtalan bejutást minden buli napján 23 óráig tudjuk Nektek biztosítani!

Mi ott leszünk! És Ti?!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s