Vegyésznapok 2014 – MeseKávézó

coffeeBiztos vagyok benne, hogy mostmár mindannyiótok oda-vissza, legédesebb álmából (ami ugye egy jó BME-snek csak Karácsonykor van) is fölkeltve fújja az idei VN teljes programját, és már mindenki tud mindent, azonban szeretném még valamire felhívni a figyelmeteket.
Hétfőn már előrevetítettem, hogy még tartozom nektek a jövőhét másik életmentőjével, ami pedig nem más, mint a (Mese)Kávézó!

A szervezők mesefigurákkal gazdagított kávézót fognak nekünk varázsolni, ami mind a díszletben, mind pedig a választék elnevezéseiben is megmutatkozik majd, szóval ha Ariellel, valamint gofrin közlekedő Jázminnal és Aladdinnal találjátok szembe magatokat, akkor a legjobb helyen jártok! 😉

gofrijasmine
A Vegyésznapok fáradalmai közepette mit sem kíván jobban a takarékon működő szervezet, mint egy kevés (SOK) doppingot koffein formájában. Enélkül végignyomni a hetet nem lehet, egész egyszerűen ‘impossibru’. Muszáj az egész estés arconpörgés után, de még a másnap nehézségei, valamint a Show’s Sonka elkövetkezendő feladatai előtt valahogyan feléleszteni magunkat. Lehet, hogy zombiként fogtok betévedni, de távozni biztosan újjászületve fogtok!

I-put-Red-Bull-in-my-coffee(Így.)

Mikor: Kedden és pénteken 9:00-15:00, csütörtökön 9:00-19:00 (a Pool Partyra való tekintettel).

Hol: Martos, 2.emelet vége (konyha).

Választék: Kávé (of course!), valamint alkoholmentes, és néhány alkoholos ital is. Viszont nem csak folyadékot tölthettek magatokba, hiszen lesz még rántotta, ham and eggs, pirítós, melegszendvics, gofri és muffin is.

Ezzel még nincs vége, hiszen meglepiben itt sem lehet hiány! Minden nap lesz több, ún. Happy Hour, amikor egy adott órában más és más különlegességet kaphattok. Erről viszont egyelőre ennyit, a többit nemsokára megtudjátok…

Ott tali, már csak 4, azaz négy!!4!!4-et kell “aludni”! 😉

A hivatalos facebook event linkje: https://www.facebook.com/events/1398884420390508/?fref=ts

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s