A HK újoncai – 1. felvonás

hk_logo310Ezen a héten a megszokott HK-Hírek helyett újdonsággal érkezem, az új tagokat faggatom.
Nézzük első friss HK-sunk, Kara válaszait:

Kara

NÉV: Karagity András
POSZTOK:

Kollégiumi Bizottság tagja;
Szociális Bizottság tagja;
Pályázati Bizottság tagja;
Sport referens;
Irodafelelős

1) Miért indultál a választásokon?

Régóta, szinte az első félév óta izgatta a fantáziámat a HK-ban való képviselői szerep. Ahogy a Kémlelőben is olvasható volt, már a gimiben tagja voltam az ottani diákönkormányzat képviseletének, ezért gondolkodtam rajta, hogy esetlegesen kipróbáljam magam egy komolyabb szinten is, itt a VBK-n.

2) Mi motivált, hogy HK-s legyél?

Nyilván senki előtt sem titok, hogy jár, illetve járhat egy-két jó dolog ezzel az egésszel. Nekem egyelőre már az óriási dolog, hogy van állandó kolikártyám annak ellenére, hogy nem vagyok a Martos lakója. Egy szó, mint száz, a benne rejlő előnyök mindenképpen motiváló tényezők, de ezek mellett fontos volt nekem az is, hogy részt vehessek bizonyos kari rendezvények megteremtésében, tagja lehessek egy olyan csapatnak, amelynek többi tagjával már szinte a kezdetek óta jó kapcsolatot ápolok más és más okokból. Úgy vélem, hogy elég sok embert ismerek a karon, és remélem, hogy az ők, illetve a többi jelenlegi és jövőbeli VBK-s hallgató életében is könnyebbé, élvezhetőbbé tudom majd tenni – közvetett vagy közvetlen úton – ezt a pár év alatt elszáguldó egyetemi korszakot. Ez a legfőbb motiváció számomra.

3) Mit éreztél, mikor megtudtad, hogy beválasztottak?

Természetesen örültem neki, különösen akkor, amikor megláttam, hogy hányadik helyen jutottam be. Érdekes, hogy az eredmény előtt nem izgultam, viszont amikor kiderült, hogy beválasztottak, egyre inkább úrrá lett rajtam az izgalom, és még azóta is az foglalkoztat a legtöbbet, hogy vajon most mi lesz, hogy lesz. Kíváncsian várom, hogy mit hoz a jövő.

4) Vannak-e konkrét terveid a jövőben HK-sként?

Egyelőre ugye eléggé gyerekcipőben járunk a másik három új taggal. Emiatt most még nem tudok és nem is szeretnék mondani semmi konkrét tervet. Először meg szeretném ismerni a különböző bizottságok és felelősi tisztségek munkakörét, lehetőségeit, amikkel én fogok foglalkozni ebben az egy évben. Ha már megkaptam a szükséges információkat és tanácsokat, valamint feltérképeztem a saját helyzetemet, akkor majd eljöhet a tervek és az ígéretek ideje.

Köszönjük a válaszokat Karának!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s