Majka visszatér a gyökereihez, avagy Borsod szülöttei is az EFOTT színpadára lépnek

efott_standardMajka, Hooligans, Paddy and the Rats, vagy éppen  EDDA  – nem csupán az a közös bennük, hogy  velük  is  találkozhatsz  az  idei  EFOTT-on  és  mindannyian  kötődnek  Borsod  megyéhez. Fiatal koruk legvadabb bulijait itt élték át, Miskolctapolcára pedig garantáltan visszahozzák az egykori esték feledhetetlen hangulatát.Harminc  év  után  ismét  a  miskolci  egyetemvárosba  érkezik  hazánk  egyetlen  vándorló  fesztiválja,  az EFOTT. Az ötnapos hallgatói bulin nem kell nélkülözni a megye híressé vált előadóit, akik féktelen szórakozást ígérnek a hazai közönségnek.

Majka a nehéz anyagi körülmények ellenére szívesen emlékszik vissza a Borsodban töltött évekre.

„Ivással, bulizással és csajozással teltek a kamaszévek, mint minden fiatalnak, persze a pénztelenség akkoriban  nem  hagyott  túl  nagy  teret  nekünk.  Ennek  ellenére  úgy  gondolom,  hogy  ha  egy  ilyen közegből  építkezel,  az  megtanít  jobban  értékelni  bizonyos  dolgokat.  Mindig  jó  érzés  újra  hazatérni, hiszen  „sorsod  Borsod”,  ezért  különös  örömmel  lépek  majd  színpadra  az  idei  EFOTT-on  is!”  –vélekedett Majka, aki Curtis-szel ragad majd mikrofont a legnagyobb hallgatói bulin.


A Hooligans dobosa, Endi számára a katonaévek a legmeghatározóbbak, ezekhez kötődnek számára a legnagyobb miskolci bulik is.

„22  éves  koromig  éltem  Szerencsen.  A  katonaság  után  még  egy  évet  maradtam  ott  és  utána költöztem  Budapestre.  A  legvadabb  bulizós  emlékeim  a  katonaság  előttről,  illetve  a  katonasághoz kötődnek. A leszerelésem előtti utolsó hónapokat Miskolcon töltöttem. Nagyon sokat buliztunk  akkor, de  most  sincs  ez  másképp”  –  kezdte  Endi. „Régen  sokkal  jobb  és  vadabb  bulik  voltak  Miskolcon, illetve vidéken általában, mint manapság, mert mindenki ismerte a másikat.  Ennek megvolt az előnye és a hátránya is. A rossz oldala például az volt, hogy egy idő után nem volt olyan lány, akihez egyszer már ne mentünk volna oda” – tette hozzá nevetve a Hooligans dobosa.

kiss_endi_7490-001

Pataky Attila máig kivételes izgalommal készül a miskolci fellépésekre.

pataky-attila-0111„Miskolchoz kötődnek  azok a  felhőtlen,  boldog pillanatok, amikor egymás után születtek a dalok és egy  jó  házibulihoz  nem  kellett  semmi  más,  csak  lányok,  zsíros  kenyér  lilahagymával,  néhány  üveg zöldszilváni  bor,  és  kerek  volt  a  világ”  –  mondta  az Edda  frontembere.  –  „A  bulik  előtt  általában igyekszünk felpörgetni magunkat, Miskolcon viszont inkább le kell nyugtatnom magamat, mert otthon mindig szeretnék jobban megfelelni. Mai napig ahányszor közeledünk Miskolc felé, kicsit összeszorul a gyomrom. Örülök, hogy onnan származom, ha nem ebbe a közegbe születtem volna,  ma nem ott tartanék, ahol most” – folytatta Pataky Attila.

A Paddy and the Rats szintén nem először jár majd az Egyetemvárosban.

„Fiatalként minden kocsmát bejártunk Miskolcon és az Egyetemváros területén, ahol nem volt olyan nap, amikor ne csöppenhettünk volna egy-egy őrült buliba. A helyiek tiszta szívből tudnak szórakozni, ami az elmúlt évekhez képest szerintem mit sem változott. Biztos vagyok benne, hogy ez az EFOTT-on sem lesz másként!” – mondta a banda énekese, Paddy.

paddy
Majka és Curtis, a Paddy and the Rats, a Hooligans és az EDDA legismertebb dalaira is bulizhatsz, ha július  15.  és  20.  között  Te  is  ellátogatsz  az  EFOTT-ra,  ami  a  hallgatók  és  örökifjak  legkedveltebb fesztiválja lesz jó eséllyel idén is!

EFOTT – 2104-ben Miskolctapolcán is csak szabadon!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s