EFOTT day 2- R U ready?!

IMG_6192    Végre kezd minden kicsit összeszedettebb, sőt, készen lenni!

 

IMG_5924Mmmm.. az a hangulatos sátorozás.. Vagy nem is annyira az?! El kell ismerni, csodás kis fákkal övezett, árnyékos, nem zsúfolt placcot találtunk magunknak, bár legalább 3-4 színpad közvetlen közel van, így mikor végre nyugovóra tértünk, sem tudtunk nagyon aludni (habár, egy fesztiválon minek is azt..?!), mivel a polifoam kényelmetlensége miatt végtelenszer felkeltünk, és meg véletlenül sem tudtunk visszaaludni. Na de sebaj, az EFOTT (Baross) Rádio “csak” 10-kor kezdett el a fejünk felett csilingelni.

A kedves reggeli ébresztő után félve vetettük bele magunkat a közzuhanyzók rengetegébe, de kellemes csalódás ért: a körülményekhez képest tök kulturált volt (oké, oké, tudom, hogy ez még csak a második nap…).

Ezután élveztünk egy kis megérdemelt döglést a sátor előtt, közben a rádió kívánságműsorát hallgattuk, majd felfedeztük a Gasztrofaluban a kovácsmesterség csínját-bínját.

IMG_6219Mire ott már épp meggyulladtunk, megérkezett Oláh Dani is! Gyrosoztunk vele egy jót, majd a beígérthez képest viszonylag lightosan ittunk is egy-két finomságot.

Estére elkészült végre a sajtós sátor is (de hisz erre Ti is rájöhettetek), majd jöttek az elmaradhatatlan koncertek.

Az már előre látszott, hogy mindet nem dokumentálhatjuk, de azért délután körbementünk pár képet lőni. Volt, aki szerényebb közönségnek játszott, de a nagyszínpadnál már kora délután is zsongás volt. A Gasztrofaluban pedig táncházat láthattunk.

IMG_6378Este első állomásunk, hirtelen ötlettől vezérelve Korda volt, megkérdeztük, hogy fényképezhetünk-e a kordon mögül, erre csávókámék interjút ajánlottak. Nagyon izgatottak lettünk, egy álom vált volna valóra, de mikor már egy karnyújtásnyira voltunk, a művészúr bejelentette, hogy készülniük kell, így csak egy “feszes” hasfalvillantást csíptünk el belőle. Egy világ dőlt össze bennünk, ráadásul még a kedvenc számomat se hallottam tőle, de láthattam egész közelről Klárikát szexi platformban, grr…

IMG_6455Ezután Vad Fruttikra, meg Soerii&Poolek koncikra néztünk be, bár az utóbbiból pár perc is elég volt… Amikor Fluor is megjelent a koncerten és koprodukcióban előadták a “Nekem kukim van, neked meg nunid van”-t, na ott teljesen kiégtünk… 😀

Mára asszem ennyi elég is lesz, puszika nektek!

Anna&Edina

P.S. Szombat 15:00-15:15 között minden EFOTT-ozó VBK-st szeretettel várunk a Pepsi Nagyszínpadhoz egy csoportfotózásra!! :))

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s