EFOTT day 4 – Vérszegény punnyadás

IMG_7429Ájjájjáj, Coco Jumbo, ájjájjé!

A nap számomra kényelmes ébredéssel, Annáéknak a tegnap éjjel felidézésével telt. Az összekészülés után az ESD-vel találkoztunk a Diákhitel sátornál, az interjút a hétvégi összefoglalóban olvashatjátok majd.

IMG_7081
A csudálatos szív alakú rántott hús

Egyre inkább főttkaja-hiányunk van, ezt enyhítendően kipróbáltuk a helyi menüt. Jó a választék, egy leves, háromféle főétel, olcsón.

 

 

 

IMG_7091Reggel kezünkbe nyomták a véradás szórólapját, amit tegnap a rádió is hirdetett. Gondoltam, mit nekem fél liter vér, ebéd és egy adag víz után be is jelentkeztem a véradó buszban. Első véradóként nem volt vészes, bár a néni nagyon aggódóan mondogatta, hogy lassan jön, és ilyen kis vénával nem vagyok véradó alkat.

output_u0nudp Anna segített Oláhnak a cuccbeszerzésben, én meg mentem egy kört fotózni. Véletlenül botlottam bele a katonazenekar és a mazsorettes lányok közös produkciójába, akiknek leginkább a középkorú közönség éljenzett.

Délutánra a kellemesen szellős kempingrészünkből sátordzsungel lett. Megfáradva punnyadtam egy sort az árnyékban, jött a szokásos cikkírás, és elindultam az esti koncertkörútra.

A tömeg itt is érződött, már nem lehetett olyan könnyen a színpad közelébe férkőzni pár képért. A nagyszínpadon ma csak veterán rockzenekarok léptek fel, akiket nem tudok annyira értékelni, mint amennyire megérdemlik. Az EDDA végére estem be, a közönség az útig ért, és mindenki együtt énekelte, hogy “kör közepén állok”.

Átsiettem a retro sátorba, hogy le ne maradjak Mr. Presidentről. Ez a színpad rendelkezik a legjobb felszopókkal, állítom, hogy fele ennyi közönség nem lenne az ottani koncerteken, ha előtte nem csalogatnák be az embereket egy jó Tömös & Bruttshow-féle partival. A koncert előtt tíz perccel már nem tudtam hova állni úgy, hogy ki ne verjék a kezemből a kamerát. Természetesen Coco Jumbóval nyitott, tombolt a nép, majd jöttek más számai, amikhez én túl fiatal vagyok, de a közönség még a szöveget is tolta. Párhuzamosan egy másik színpadon az  Animal Cannibals is elénekelte a világslágert, hogy kárpótolják azokat, akik őket választották az Elnök úr helyett.

output_BozLWw

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s