A HK újoncai – 4. felvonás

hk_logo310 Sziasztok! Megint itt a HK Hírek, igaz a megszokottól eltérő formában. Tavaly a választások után meginterjúvoltam a frissen mandátumot szerző tagokat. Ez most sincs másképp, ezúttal az újonnan bekerült Balogh Annát faggattam kicsit. Nézzük, milyen válaszokat adott a 4 megszokott kérdésemre.

Anna141

NÉV: Balogh Anna
POSZT: Szociális Bizottság tagja

1) Miért indultál a választásokon?

Úgy érzem, negyedévesen (áprilisban még harmadévesen) már kellő tapasztalatot szereztem az egyetemen, ez alatt mind tanulmányi, mind közéleti „érettségre” gondolok. Már az előző választási időszakban is gondolkodtam a jelentkezés beadásán, ám akkor még nem éreztem elég rátermettnek magam. Amióta az egyetem padjait koptatom, azóta kolis is vagyok, így az Öntevékeny Körök munkájában mindig is aktívan részt vettem. Jelenleg a VBK Pingpong Kör valamint Sakk Kör alelnöki pozícióit töltöm be. Az eddig kapott tudást a Hallgatói Képviseletben szerettem volna kamatoztatni.

2) Mi motivált, hogy HK-s legyél?

Szerettem volna új kihívásoknak megfelelni, és mindig is kíváncsi voltam a munkájukra, hogy milyen kötelezettségekkel jár munkakörük. Nyilván mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy a HK jár egy-két dologgal, és itt nem csak a financiális részére, hanem a felelősségteljes munkára, tiszteletre és megbecsülésre is gondolok.

3) Mit éreztél, mikor megtudtad, hogy beválasztottak?

Természetesen nagyon örültem, amikor Gréta megkeresett, hogy a megüresedő pozícióra be szeretnének hívni, hiszen nem számítottam rá.

4) Vannak-e konkrét terveid a jövőben HK-sként?

Jelenleg a Szociális Bizottság tagjaként a rendszeres szociális támogatásra leadott pályázatok elbírálásában veszek részt. Ezen kívül érdekel a Pályázati Bizottság munkája is, úgyhogy a múlt hét folyamán a Kari BME pályázatok elbírálásánál is jelen voltam.

A jövőben szeretnék a Pályázati, valamint a Kollégiumi Bizottság tagja lenni, és az azokkal járó feladatokat ellátni. Érdekel továbbá a Grofcsik András Emlékversennyel járó szervezési munka is. A körfelelősi pozíció is vonz. De ez még képlékeny, hiszen most még igyekszem minden posztot megismerni, és majd még elválik, mi lesz a jövőben.

Köszönjük Annának a válaszokat!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s