Kocsmatúra- Jellegzetes állatfajok-első rész

preaperMár annyi helyen jártunk,  annyi piát megittunk és osztályoztunk, de a minőségi szórakozás egyik legfontosabb kellékéről még nem beszéltünk. Ez pedig nem más, mint a társaság, akivel az ilyen helyeken találkozhatunk. A cikkben szélsőséges esetekről lesz szó, így kérem, senki ne vegye komolyan az elhangzottakat! Mint közismert, a mai hölgytársadalom kifogástalan ízlésről és viselkedési kultúráról tesz tanúbizonyságot.

Szeretnék egy rövid összefoglalót, vagy mondjuk inkább definíciólistát adni arról, kik is lehetnek egy jó/kevésbé jó buli résztvevői. Előre szeretnék elnézést kérni, ha valaki magára ismer, és nem tetszik a megnevezés. Mivel a kocsmatúra-részleg mindig is a kifinomult stílus és szóhasználat tárháza volt, az értelmező kéziszótárban található definíció szerinti hölgyeket, azaz “a  pénzért szexuális szolgáltatást nyújtó személy, főleg nő” (elnézést, így volt szó szerint) illetőket csak kolbászhámozóként fogom emlegetni a lenti részlegben. Kérem hölgyolvasóimat, ha az utcán találkozva fel szeretnének pofozni, ne tegyék! Jövő héten a férfiak is megkapják a magukét.

Kolbászhámozó: Ritkán látható egyetemi szórakozóhelyeken, általában a pénzszagra szoktak gyülekezni. Elég szűk rétegét alkotják a buliknak, és hamar távoznak  a megfelelő pénzkoncentráció irányába. Más nyelvterületen többletjelentéssel is bír. Hosszas tudományos vita után sikerült megállapítani, hogy ez a faj a legkellemetlenebb egyedeket is megjelölheti. Lefekszik fűvel, fával csak éppen téged néz bokornak.

Ingyenkolbászhámozó: Ez a hölgy gyakran előkerül ilyen eseményen. Kevés kedves szóért, vagy szép mosolyért sok mindent hajlandó megtenni. Egyes kutatók szerint azonban többre lenne szükség, de a minőségen is gyakran javítani kéne a megfelelő fajfenntartás érdekében .

Randomkolbászhámozó: Általában a kutatók nem megfelelő alkoholfogyasztási szokásai miatt sikerült felfedezni ezt a teremtményt. A  rossz minőségű emlékképek miatt  keveset tudunk róla, csak a jellegzetes viselkedési szokásai ismertek. Belépsz a helyre, táncolsz, smárolsz. A megfelelő józanodási rituáléval elég hamar át szokott alakulni ingyenkolbászhámozóvá.

Szűzkolbászhámozó: Ez a férfiak által legrettegettebb kategória. Elég gyakori, és óvatosan kell vele bánni. Olyan mint egy jó politikus. Úgy tűnik bármit meg fog tenni a kedvedért, ám ha már nyeregben érzi magát, közli hogy “bocs, ez volt a kampány rész, most már elmondhatom, hogy van pasim.” Fajtája minden neme elkerülendő.

Zimmer Franciskák: Az előző kategóriákba nem lehet besorolni, ugyanis rendkívül színes társaság. Nem definiálható mit fognak a szállásért nyújtani, de azt teljes mértékben bizonygatják, hogy ha befogadod őket a buli után, nem ígérnek semmit. Ez a férfiúi kíváncsiság az, ami a mai napig életben tartja ezt a fajt.

Ágybetét: Speciális konfigurációja ez az ingyenkolbászhámozónak. Neki általában még szép szavakra sincs szüksége, elég annyi, hogy ismer. Meglepő pillanatban jelenik meg , meglepően lenge öltözetben. Néha még buli se szükséges, hogy bekopogjon egy gyors menetre. Ez a csoport általában magányosan jár, ám a köznyelv gyakran veszi a szájára.  Az ágytakaró, és  a mindenki (női név)-e egyes feltételezések szerint rokon faj, ám ezt még tudományos módszerekkel nem sikerült bizonyítani.

Húsevő növények, Botnyaló rémek: Az egyes egyedek még arra is rávetemednek, hogy mindenféle udvarlási metódust kihagyva, rárontsanak egy ingyen itallal a kiszemelt áldozatra, és reménykednek, hogy ezzel elnyerhetik szimpátiájukat arra az estére. Több tudós is alátámasztja, hogy ezt a fajt fokozottan kell védeni, csak pár megjelölt egyede ismert. Alkimisták sikeresen alakítottak át kolbászhámozókat ebbe a kategóriába, bár ez csak az igazi nagymesterek privilégiuma.

Boszorkánykör: A hölgyek körében gyakran alkalmazott rituálé. Általában 5-6 hölgyből szokott állni, akik mindent megtesznek, hogy egyedül,  a többi barátnő mellett táncolva, a lehető legmesszebb űzzék a kellemetlenkedő hím egyedeket. Nekik nincs szükségük semmire, amit aznap este egy férfi nyújthat, és ezt középre dobott táskáikkal gyorsan a többiek tudására akarják hozni. Esténként  több pártolandó szerv is alakulni szokott 1-1 ilyen szentségtelen esemény felszámolására.

Valkűr gárda: A boszorkánykör speciális esete. Itt a hölgyek között 1-2 szokott lenni, aki kifejezetten kívánatos az ellenkező nem számára. Ilyenkor táskák helyett ezeket a hölgyeket veszik körbe a mérsékelten szép lányok, és próbálják magukat eladni a bent táncoló barátnő (bár gyakran általuk csak kolbászhámozónak emlegetett) illatára gyülekező egyedeknek, esetleg a benti hölgyeket megvédeni, ha azok már rendelkeznek partnerrel.

Ruhafogas: Általában nőnemű személy, mentes rossz szokásoktól, mint például dohányzás , alkoholfogyasztás vagy az ellenkező nemmel való bármilyen érintkezés. Míg a többiek ezeknek a szenvedélyeknek élnek, őt otthagyják ruháikkal, táskáikkal, hogy vigyázzon rájuk. Az egyes csapatok gyakran elkövetik azt a hibát, hogy egyedül hagyják, így kiszolgáltatottá válnak, például a rézf***ú baglyoknak, vagy a gyors tüzelésű  hátulról támadó orvvadászoknak (róluk jövőheti cikkemben adok részletes leírást.)

Fordítva öregedők: Ők azok akik besétálnak óvatos, megfontolt léptekkel, mint egy öregember, megfelelő alkoholmennyiség után olyanokról beszélnek mint egy 40 éves, később úgy táncolnak mint egy 20 éves, a végén pedig nyálcsorgatás közben kell őket karban hazavinni, mint egy újszülöttet. A keselyűk kedvelt zsákmányai.

Lelki szemetesláda:Mindenki által ismert az a személy, akinek bármit elmondana. A probléma ott kezdődik, mikor részegen az őszinteségi roham rátör a társaság több egyedére, és meglepő módon pont mindenki ugyanabban az egy emberben bízik meg és zúdít mindent a nyakába. Az egyed az este végére, csigázottan és fáradtan gyújt rá egy cigire és kijelenti ” Soha többet nem jövök bulizni veletek.”

Remény rabjai: Igazi  fejvadász párosról lesz szó. Mondhatni a bótnyaló rémek közeli rokonai.  Ketten, esetleg hárman szoktak vadászni reményvesztett, részeg férfiúkra. Ők nem elégednek meg egy jó “”””rézfánfütyüléssel””””, másnap kemény kérdésekkel támadják le a srácot. A fekete mágia leggonoszabb formáit vetik be, hogy megszerezzék életük szerelmét, bár általában elég bizarr, néha kellemetlen válaszokat szoktak kapni a “És most mi lesz? Akkor járunk? Szép vagyok?” kérdésekre. Hihetetlen  gyakorlatuknak hála ezt a formációt hetente többször is képesek elvégezni.

Kiscsibevadász: Idősebb korba léptünk át. Az elkeseredettség és a ifjúk izzadsága utáni vágy szokta életre hívni ezeket a tapasztalt démonokat. Pelyhes fiatalokra vadásznak, próbálják bebizonyítani, hogy a lógó melleket és az arcra kiülő lehasználtságot el lehet takarni 10 kg sminkkel (pontos mérések találhatók több titkosított aktában) és egy push-up melltartóval. Általában vagy az a kopasz dinnyelopó orángutánok, vagy a tapasztalatlanabb fiatalok esnek nekik áldozatul. A beszámolók alapján másnap törött csípővel és rúzsnyommal az ágyékon szoktak felébredni az áldozatok.

Remélem kellő részletességgel tárgyaltam ki az adott témát! Ha esetleg van még valakinek, ötlete, szerencsétlenebb esetben ismerőse, aki kimaradt a felsorolásból, írja le hozzászólásban! Jövő héten a társadalom férfi tagjai kerülnek terítékre.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s