Motivációs Klub

MotivációA Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar Martos Flóra Kollégiumában lévő Kondi Kör tagjai most egy nagyszerű dologgal rukkoltak elő: Motivációs Klub!

A kollégiumban található kondi sok fejlődésen ment keresztül az utóbbi években. A pincében található termek közül például a  nagy teremben találhatóak súlyzók, padok, bordás fal, bokszzsák és egyéb gépek; a kardióteremben van szoba bicikli, futópad, hely tornára és nyújtásra; a nem rég nyitott új terembe pedig egy fekvenyomó pad került. Az előbbi két teremben található HiFi is, és az egész pincében elérhető a WiFi, hogy akár online is hallgathassunk zenét, vagy épp bejelentkezzünk. 😀

Az egyik Kondi Körös taggal, Zöldhegyi Arnolddal beszélgettünk többek között a mostani projektjükről, a Motivációs Klubról.

Arnold

Honnan jött a motivációs klub ötlete? Hanyadik alkalommal rendezitek? Kiket vártok?

Az egész Hadár Geri fejéből pattant ki, még tavaly. Akkor a Facebookon 3 hónapos eseményként volt meghirdetve a dolog, ám pár hét után sajnos alább hagyott a kezdeti lendület. Ősszel aztán az egyik körgyűlésen felvetődött, hogy ismét meg kéne szervezni a Motivációs Klubot, persze némi módosítással.

Először is a strandszezonra való nagy készülődést meglovagolva úgy döntöttünk, hogy a kora tavaszi időszak lesz a legmegfelelőbb időzítés, viszont a 3 hónap helyett csupán 1 hónapos turnust tűzünk ki. A kevésbé bevállalósakra gondolván pedig zárt csoportot hoztunk létre, abból a célból, hogy a posztokat tényleg csak résztvevők lássák. Igyekszünk mindannyian aktívan részt venni a Motivációs Klubban, elvégre veszíteni biztos nem veszíthetünk, csak szebbek, jobbak és okosabbak leszünk…

Hogy kiket várunk? Elsősorban azokat a Martos kondisokat, VBK-sokat, akiknek szükségük van egy kis motivációra. Hogy kicsit konkrétabb legyek azokat, akik nem csak folyton panaszkodnak és a kifogásokat keresik, hanem ég bennük a bizonyítási- és tettvágy. Azokat, akik szeretnék picit feszegetni saját határaikat és magukból a maximumot kihozni.

Milyen a társaság a kondiban? Lányok fiúk vannak-e?

Edzettem én már sokféle  helyen, de a Martos Kondi az igazi. Olyan ez, mint a szerelem első látásra. Hogy kicsit konkrétabb legyek, azért az szerintem nem túl hétköznapi, legalábbis a bicepszméret-IQ fordított arányosság világában, hogy a hegyomlás emberek két szett között az analitikai vagy a szerves kémia szépségéről elmélkedjenek. Amikor elsőéves voltam előadások után az első utam szinte mindig a kondiba vezetett, itt “fogadtak be” elsőre, így cimboráim jó része is vagy aktív Martos kondis, vagy ex-Martos kondis.

Lányok terén picit le vagyunk maradva, már ami a kari arányokat illeti, de akadnak azért szép számmal erősödni vágyók a gyengébbik nemből is. Szerintem sokan csak abban a tévhitben vannak, hogy “Jujj, a konditól nagyok, vastagok és kötöttek leszünk”. Bár így volna! Minden esetre nem esnénk akkor sem kétségbe, ha a hölgyek előbb-utóbb átvennék a dominanciát a kondiban vagy a Körön belül.

Kondi Kör

Vannak-e egyéb rendezvényeitek?

Igyekszünk minél több helyen és formában népszerűsíteni a Martos Kondi világát. Talán most ami aktuális, az a március 27-én megrendezésre kerülő IV. Fekvenyomó Verseny, ahová nem csak aktív résztvevőket, hanem barátokat, szurkolókat is várunk.

Te milyen célokat tűztél ki erre a hónapra?

Klasszikust idézek: “Küzdeni erőnk szerint a legnemesbekért!”, azaz röviden kimaxolni az edzéseimet. Mérnökség ide vagy oda, nem vagyok a számok híve, legalábbis a kondit illetően. Ha edzés során beleadsz apait-anyait, előbb-utóbb úgyis jönni fognak a hőn áhított eredmények. Azok pedig számok nélkül is magukért kell, hogy beszéljenek.

Motiváció

Remélhetőleg Neked is megjött a motivációd egy jobb, egészségesebb életre való törekvésre! A Martos Kondiban biztos megtalálod a helyed Te is!

 

2 című bejegyzés “Motivációs Klub” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s