Vegyésznapok ’15 Fellépők – DJ BB és DJ Revolution!

revolution
A Vegyésznapokhoz közeledve ideje lerántani a leplet arról, hogy ki, pontosabban KIK várják a sportnap után a partira éhes fiatalokat a Martos Csocsó Klub falai között!

 

A tavalyi évre visszagondolva bizton állíthatom, hogy sokaknak emlékezetes – vagy épp ellenkezőleg emlékképek nélküli 😉 – éjszaka volt, amikor DJ Revolution pörgette a lemezeket a pult mögött.

1959804_594145434011038_1984178398_nIdén, hogy fokozzuk az élvezeteket, a “forradalmi” hangulat megalapozója DJ BB lesz, aki tehetségét már többször is megmutatta a nagyközönségnek, hiszen mindamellett, hogy a Vásárhelyi Klub, az Old’s és természetesen az Ars Presso eseményein is gyakran előfordul, a BME Together partikon és a BME Egyetemi Napokon is őrületes bulikat kerekített az elektronikus zene szerelmeseinek.

revolution2

Ezután DJ Revolution ad új lendületet a zh-k és a Show’s Sonka megfáradt harcosainak, tovább folytatva a pörgést és dübörgést a tőle már jól megszokott módon. Akit már meghódított a budapesti Kraft, a Loft, a Doboz (és még sorolhatnám.. :D) R’n’B-ördöge, annak mindenképpen itt a helye. Aki pedig még nem kóstolt bele a kacér dallamokba, annak kötelező kipróbálni!
Végezetül pedig csak annyit mondanék, hogy ‘ Bad girls love R’n’B ‘, úgyhogy hajrá csajok! Fiúk, ti pedig ne hagyjátok magukra őket! 😉

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s