Vegyésznapok fellépők ’15 – KOZMIX A HÁZBAN!

kozmix2 Csütörtökön várunk titeket a hét egyik legnagyobb bulijára, ahol a KOZMIX kezdi az estét, majd az Electric Shock Duoval bulizhattok!

Ha jól sejtem mindenki emlékszik a Kozmixra, ha máshonnan nem, akkor gyerekkorából, hiszen a Viva TV-ből üvöltött éjjel-nappal. Eleinte a magyar Scooterként emlegették őket, de hamar kirúgták magukat ebből a skatulyából, és Magyarország egyik legnépszerűbb elektronikus zenét játszó csapatává léptek elő.
1995-ben alakultak – eleinte hárman voltak; Vitamin hamar kilépett – ezt követően Horváth Zsolt (Hozsó) és Lányi Lala szerzett nevet az együttesnek. A Gyöngyhajú lány feldolgozása jelentette az igazi áttörést, majd folyamatosan egyre dallamosabb slágerekkel rukkoltak elő. 1998 óta minden fellépésükkor élőben zenélnek. Utoljára 2005-ben adtak ki lemezt, Holnapután címmel,  azóta csak kislemezeik jelentek meg.

kozmix-werk-3

Persze nem vonultak vissza, azóta is rendszeresen hívják őket szórakozóhelyekre, fesztiválokra, a rave kedvelőinek nagy örömére.

A Kozmix után az ESD lesz itt velünk, akik a 2000-es évek legnagyobb partyslágereit hozzák el nekünk!
Ha még nem készültetek rá eléggé a csütörtöki bulira, megsúgom, hogy UV-party lesz (plakát hamarosan), valamint FULL MOON vödör akcióval várunk titeket a koktélpultban.

A belépő 1000 forint lesz egész éjszaka.

Hangolódjatok! 😉

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s