Rohamtempóra kapcsolt az EFOTT!

EFottMinden eddiginél nagyobb az érdeklődés az idei EFOTT iránt!

Idén már megduplázódott az elővételben vásárolt jegyek száma! Nem csoda, hiszen a fővároshoz közel, Velencén rendezik meg ismét a nyár legbulisabb egyetemi fesztiválját. A számtalan zenei, kulturális, gasztronómiai és sportprogramot exkluzív, vízpart adta lehetőségek egészítik ki. Vízpart, zene, fesztivál, nem is kell ennél több!

Remek alkalom, hogy a nyáron újra együtt bulizhassanak a VBK hallgatói is, akár még velünk is találkozhattok! Itt nem kell attól félnetek, hogy nem találtok társaságot akár az iváshoz, akár a fergeteges hangulathoz! Torok nem marad szárazon!

Efott 40

A fesztiválozók száma az elmúlt években egyre csak növekedett: 2012-ben 86.000, 2013-ban 88 ezren váltottak jegyet, a tavalyi, miskolctapolcai fesztivál pedig 91.000 bulizót vonzott. 2015-ben ennek a számnak a megdöntése érdekében még több színes programmal és egy fergeteges szülinapi show-val készülnek a szervezők. Idén a látogatók tömege Veled elérheti akár a 100.000-es bűvös számot is!

Június 30-ig még kedvezményesen válthattok bérletet. Igyekezzetek, nehogy lemaradjatok az év legnagyobb egyetemi bulijáról!

EFOTT
Csak szabadon…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s