Csajozós szövegek- A nagy számok törvénye, avagy reménykedjünk az alkohol gátlásoldásában1Minden elkeseredett, teli-puttonyos nőcsábász vágya, hogy este az alkoholtól kapott bátorság segítségével találjon magának egy csajt, (a csüggedtebb bepróbálkozik azoknál az „állni nem tudó gráciáknál”, akik már elvesztették kontroll- és arcfelismerő képességüket, a kicsit vagányabb arcok, meg rárepülnek az „ráéreknem?” kategóriára) akiben megtalálhatják igaz szerelmüket, vagy éppen állati vágyaikat elégíthetik ki velük. Ha pedig valakin megakad az ember szeme, és az nem a biztonsági őr aki éppen ki akar hajítani, mert behányt a pultba, odasétál és mond valamit, Hát lássuk mi az?

Szeretném minden kedves férfi olvasót megkérni, hogy mielőtt tovább olvassa a cikket gondolkodjon el rajta, mit  lehet egy férfinak egy bulin csinálni?  Ha végiggondoltátok elmondom a saját véleményemet: inni, csajozni, lelkizni, vagy beszélgetni. Na most, inni az esetek jelentős részén előtte szoktunk alapozás során, ahol mindenki mesél és beszélget az ismerőseivel. Szórakozó helyen beszélgetni nem lehetetlen, de ha egy Boeing felszállását megszégyenítő „TUCC-TUCC DIUMDISU-DIUMDISU” zenének csúfolt vécélehúzás próbálja elmagyarázni, hogy „minőségi zene vagyok b*szod!”, a legtöbb vállalkozónak elmegy a kedve. Lelkizni ugye meg férfi nem lelkizik “mer’ az buzis”.

Ilyenkor jövünk rá, hogy két lehetőségünk van, vagy óvodásra isszuk magunkat, és ölben nyáladzva visznek minket haza, vagy keresünk valami hasznosabb elfoglaltságot, és megpróbálunk valakit becserkészni.  Még megisszuk az utolsó korty sört, felest, „na még egy már nem fog ártani piát” és irány a sűrűje.

Mielőtt bármibe is belekezdenénk hozzáteszem, hogy csak buliban, ismeretlen lányoknál való próbálkozás számít, akivel már van bármi közös élmény, emlék könnyebb eset, hiszen van miről beszélni. Vadidegen lányhoz odamenni, az már egy másik tészta.

A legtöbben nem is próbálkoznak (bár történetek alapján mesélik, hogy néha már nem is tud) megszólalni, hanem aljas módon hátulról támadnak a gyanútlan lányokra, mint a háromnapos csípős gyros hajnalban. A csajok legtöbbször csak fejben jegyzik meg „Úristen nem látja, hogy csak a barátnőimmel táncolok és nem akarok pasizni?” Általában ez a módszer nem szokott bejönni.

De ha mégis úgy dönt az ember, hogy kinyitja a száját és megpróbálja szavaival elbűvölni a kiválasztott hölgyet, lelkiekben (ha van még neki, és nem oldotta fel az etanol) nagyon fel kell készülnie, hogy hogyan tűnjön magabiztosnak, sármosnak, intelligensnek és na adj Isten,  józannak (valljuk be őszintén kevés csajnak jön be, ha csak gané részeg srácok másznak rá). Ekkor az ember kinyitja a száját és….

I have free time, Baby!

Hát mit lehet mondani? A lányok által legjobban várt, a valóságban azonban” Ki ez a csicska b*zi gyerek?” nézéssel lereagált „Szia, láttam, hogy milyen jól nézel ki  és nagyon bejössz, nem iszunk  egyet?” szöveg olyan, mintha: „Szia, nézd milyen jó fej vagyok,ne aggódj semmi kreativitásom nincs és az engedélyed nélkül hozzád se merek nyúlni.”Kétségtelen, hogy könyvtárban vagy előadáson még talán bejöhet, de egy buli közepén mikor a csajok tesztoszteronra vágynak, akkor nem igazán. Persze a „Szia Cica! Van gazdád?” szöveggel odaállító sráccal is nyugodtan lehet közölni, hogy „ Nesze, itt egy banán aztán mássz vissza a fára, talán egy másik kopasz gorillának bejön a szöveged” Hozzáteszem, teljes mértékben egyet tudok érteni a lányokkal. Két alkalommal viszont lehetséges, hogy bejön: Ha a lány úgy érzi, hogy klasszisokkal jobb fickó vagy mint ő csaj, vagy ha ezt alamuszi-nyusziság nélkül, az elutasítástól való félelem teljes hiányával tudod megtenni

És akkor kezdjünk el lefele menni színvonalban. Mélyre. Nagyon mélyre. Vagy mégsem? A csajozós szövegeknek van egy hatalmas hátránya. Mindig újat kell kitalálni. A mai világban már az interneten, Facebookon úgy terjednek az ilyen információk, mint a feladatmegoldások zárthelyin. Ha az ember ügyes, és képes valami újat kitalálni és viccesen előadni, jó eséllyel indul. A vicces fickókat mindenki szereti. Azért hozzátartozik, hogy lehetsz te nagyon bátor és kreatív a „Szia, nekem 1,5 centis, jössz táncolni?” vagy a „Patkoltál már disznót?” szöveggel nem fogsz befutni.

Ha ezek után megkérdeznétek, akkor mégis mit kell mondani, hát őszinte leszek és megmondom: Fogalmam sincs. Ahogy minden betegséget, úgy minden csajt se lehet ugyanolyan szájmunkával összeszedni. Mindenkinek kortól, érettségtől, neveltetéstől függően más és más szöveg kell. Bár talán a legfontosabb nem is a szöveg, hanem a kiállás. A csajok úgy kiszagolják az elkeseredettséget, mint éhes kutya a disznóvágást. Persze bátorság csak akkor lesz, ha próbálkozik és sikeres az ember, és a harmadik lepattintás után nem hokizik pityeregve, hogy sose lesz barátnője. Ha totál sikertelen, legalább már úgy megy oda a harmincadikhoz, hogy kit érdekel, hogy kidob. Ez is tud egy bizonyos fajta magabiztosságot adni.

Pár meglepő sztorit a végére tartogattam, hogy milyen semmit érő szöveggel mit össze nem lehet hozni:

Drága barátomat ráállítottuk, hogy egy csajt össze kell szednie, de semmi kedve nem volt. Nyaggatásunkra végre odament és közölte vele: „Szia, a barátaim ideküldtek, hogy beszélgessek veled, de igazából semmi kedvem, szóval mondj valamit” Valaki aznap este még tárat ürített…

Másik ismerősöm totál részegen odament a csajhoz (már fűzte egy ideje, de pasija volt) majd artikulálatlanul közölte vele: „Szakítsá’ vazze, vagy megütlek.”  Tudtommal a mai napig együtt vannak.

Végső elkeseredésében haverom odament a csajhoz: „Szia, jó a segged megadod a számod? ”. Megkapta.

Ismerősöm odament a csajhoz: „De szép vagy b*zdmeg!” majd lesmárolta. Zárásig ki sem köpték egymás nyelvét.

Fesztivál közepén kigyúrt állat ismerősöm odaállt a sátor bejáratához, és közölte minden lánnyal:” Szia! Csak az mehet be, aki jól smárol.” 15 után nem számolta.

Persze vannak sikertelen sztorik is egész ötletes beszólásokra is:

Hey Baby, Are You An Angel? Because I’m Allergic To Feathers!

 

Srác: Szia! Akarsz tőlem gyereket?

Csaj: Nem!

Srác: Akkor majd időben kihúzom!

Hát nem járt sikerrel.

Felmehetnék netre, és összeszedhetném a régi, szinte mindenki által ismert vicces beszólásokat,  azonban ez az oldal már megtette helyettem, így ha valakinek meghoztam a kedvét olvassa el:

http://www.vicclap.hu/vicc/17749/Csajozos_dumak.html

Összességében elmondhatóm, hogy ezt is ki kell tanulni, próbálkozni kell, aztán csak lesz belőle valami, akár hányszor esik pofára az ember. Aki esetleg rájönne az aktuális „Ultimate Cunami”  csajozós szövegre, kérem írja meg, én is kiváncsi vagyok rá. Még jó pár tippet találhattok a következő oldalon is:

http://csajozosdumak.hu/

Sok sikert!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s