Humans of BME – A Ti történeteitek

“Feküdtem HOBMEa földön, de tudtam, hogy nem maradhatok ott, mert abból még nagyobb baj lehet. Éreztem, hogy tudok mozogni, ezért először feltérdeltem, de ahogy felemeltem a fejem, valaki felsikoltott. Az adrenalin miatt még semmi fájdalmat nem éreztem, ezért nem is értettem, hogy honnan jöhet az a sok vér, hiszen alig tíz másodperc volt az egész.

Körbevettek a mentősök és egyre hangosabb volt a tömeg, én meg még mindig nem értettem, hogy mi történt. Ahogy támogattak kifelé, elkezdett tisztulni a kép, és kezdtem érezni a zsibbadást az arcomban. Ahogy a szememről törölgették a vért, a hátam mögött valaki azt kérdezte, hogy megvakultam-e. Akkor esett le, hogy nekem most bizony elvágták az arcomat, de csak a füstje volt nagy, a szememet csak ütés érte, rendesen láttam.

Körbenéztem és épp ráláttam a barátaimra, akiknek olyan rémült arcuk volt, hogy én attól ijedtem meg, nem a patakzó vértől. Én tudtam, hogy a szememnek semmi baja, őket meg a szívinfarktus kerülgette. Hoztam a formámat, mikor megpróbáltam a távolból megnyugtatni őket. Mutattam a kezemmel, hogy minden oké és megmaradok, és megkockáztattam egy nevetést mellé. Azzal nem számoltam, hogy a szám tele van vérrel és így mind a nyakamba folyt. A kis akciómmal elértem, hogy egyikük elsírja magát.

Persze mielőtt bevittek a kórházba, odaszöktem hozzájuk röhögve (félig beragasztott fejjel), hogy mentsenek meg nekem valamit a vacsorából, addig összevarratom a fejemet, de ne süttessék át teljesen a húst, mert véresen szeretem. Az, hogy még mindig ugyanolyan bénák a poénjaim, megnyugtatta őket.

Ez volt a lényeg. Tudom, hogy klisé, de a nevetés minden sebet begyógyít és szerintem az a legboldogabb ember, aki a saját nyomorán képes nevetni.”

Egy anonim vegyészkaros válasza, akitől azt kértem, meséljen egy tulajdonságáról, amire büszke.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s