Humans of BME – Mindenkinek megvan a maga története

Közelednek azok a hetek a hallgatók életében, mikor már csak az intravénásan adagolt kávé segíthet a többségnek kibírni egy napot, hiszen egész éjszaka tanult és szinte villog a largehomlokán, hogy  ”LEGYEN MÁR VÉGE”. Pontosan a vizsgaidőszakról van szó. Be lehet iktatni taktikai szundikat, hogy valamivel frissebben folytathassuk a készülést, bár a folyamatos stressz miatt is elég kevés a nyugodtan átaludt éjszakák száma. A sok, hirtelen bevitt információt az agynak is fel kell dolgoznia valahogy, ezért akár egy félórás bóbiskolás alatt is borzasztó furcsa álmokat képes kreálni. Néhány gólyától érdeklődtem, hogy mi a legabszurdabb dolog, amit valaha álmodtak stresszhelyzetben.

Íme pár érdekes válasz:

  • Egyszer egy kaméleon 3 méteresre nőtt az álmomban. Épületeken ugrált és embereket evett. Egy ideig kerültem a Tropicariumot.
  • Pont tegnap álmodtam, hogy köteleken lengek fák tetejéről, az apámmal, aki egy ló!
  • Egyszer anyukám kergetett fel-alá a házban egy késsel, és győzködött, hogy csak meg akar hámozni.
  • Én terhes voltam egy vakonddal. A szülés előtt felébredtem. Kár.
  • Volt olyan, hogy dínók jöttek a városba, én pedig elbújtam egy gyógyszertárban. Biztos azt hittem, hogy az Algopyrin erre is jó.
  • Egyszer azt álmodtam, hogy Orbán Viktorral kézen fogva rohantunk át a piros jelzés ellenére a zebrán az IMF-székház felé. Be akarta fizetni a magyar államadósság felét, és aznap délben volt a határidő, de félúton rájött, hogy elvesztette a bankkártyáját. (Az ő szobatársai megrökönyödtek, hogy nem arról szólt a legfurcsább álma, hogy hozzászólt egy lány.)
  • Engem egyszer Micimackó kergetett egy függvénytáblával és géppuskával.
  • Úgy rémlik, a házunk előtt volt a Gyűrűk Ura befejező csatája. Én két orkkal harcoltam, és kiabáltam anyukámnak, hogy ez így szabálytalan, mert ők ketten vannak, én meg egyedül.

Remélem, titeket nem rémálmok fognak kerülgetni ezekben a napokban, és amennyire lehet, kipihenitek magatokat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s