LEGO – újdonság, ami nem lego?

LegoHabár feltehetőleg a cikk olvasói célközönségét nem kisgyermekes szülők alkotják, gyerekként mi magunk is mindannyian találkozhattunk az apró játékra való taposás keserű élményével. Természetesen itt nem csak lego darabokat érthetünk a gonosz, talp alá furakodó műanyag kincseken, hanem bármi egyéb picurka játékot. A LEGO kitalálta, hogyan vessen ennek véget. :O

Legyen az a fenti cég által gyártott népszerű összerakós játék egy darabja, vagy bármilyen más incifinci kemény szögletes valami, lényeg a lényeg; az érzés mindenkinek megvan, amikor magabiztos lépéssel, mit sem sejtve egy ezekhez hasonló gyermek talizmánra taposunk, és jön a sírás-rívás. Na jó, azért az talán nem, de az anyanyelvünk színességét bizonyító, 3 perces levegővétel nélküli káromkodás biztos vagyok benne, hogy senkinél sem marad el.

Mindezek megszüntetésére született meg legoa lego elleni papucs. A találmány magához a LEGO céghez fűződik, aki 66 év után végre felfigyelt a panaszkodó szülők problémájára. Az unisex papucsok előnye, hogy a praclinkon felcserélhetők, ám az egyébként is kevés, összesen 1500 megvásárolható pár közel sem ér fel az évente 45 millió eladott legoval. Ráadásul a csoda lábbeliket csak azok az eladók vihetik a piacra, akik a LEGO honlapján kitöltenek egy bizonyos Karácsonyi kívánságlistát.

Őszintén szólva, a hír láttán valami nagyobb durranásra számítottam, hiszen egy átlagos IKEA-s papucs is betölti ezt a szerepet. Ti is kitaláltátok már, hogy valószínűleg itt inkább a reklámfogás a cél… Közeleg a Karácsony, és minden lurkó játékgyűjteményének elengedhetetlen kelléke a lego. Kell tehát valami, amivel a cég szezon idején felhívja magára a figyelmet, és magához bolondítja a gyerkőcöket, akik pedig a szülőket kezüknél fogva ráncigálják be a legközelebbi játék boltba, hogy kiválaszthassák a hőn áhított szetteket.

Itt megnézhetitek, hogyan is készül a valóban semmi extra tulajdonsággal nem rendelkező, mindössze gyári LEGO felirattal ellátott papucs. (Érdekfeszítő ajánló, nemde?)

Szerintem inkább nézzetek a lábatok elé! Vagy ugyanennyi (sokkal több) pénzen hozzon a Jézuska/Mitulát bá’ még egy zsák legot a legkisebb ugrifüleseknek, tuti örülni fognak! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s