Vegyésznapok ’16 Silent Disco: ESD & Juhász Laci

silent-disco-2Újabb előadókról rántjuk le a leplet, hamarosan megtudhatjátok a Vegyésznapok egész heti programját, hogy rá tudjatok hangolódni a rátok váró eszméletlen bulikra! Lássuk a keddi felhozatalt: Idén ezen a napon lehet részetek az egyik legabszurdabb élményben, ami nem más, mint a Silent Disco. Az ESD és Juhász Laci mixeire tombolhattok úgy, hogy senki nem fogja tudni túlüvölteni a zenét!

Kik is ők, és milyen zenét csinálnak?

Valószínűleg az ESD-vel nem mondok újat egy régi vegyészkarosnak sem, de az újak kedvéért összefoglalom. Ők a veterán vegyészkaros DJ páros, már befutott előadók, bár már kinőtték a Csocsót, még mindig találkozhattok velük, hiszen Ti is ott lesztek a Vegyésznapokon. Nagyszabású rendezvényeken játszanak,mint az EFOTT, Snowattack, BME napok, Sziget, VOLT és még sorolhatnám… Így hát örülünk, hogy idén is velünk csapatják majd, hiszen a színvonalból biztos nem adtak lejjebb.Én épp egy Adele mixet hallgatok a streamükről, de van miből válogatni!

Hallgassátok őket, hangolódjatok!

 

A másik keddi előadó, aki zenéit az ESD mixeivel váltogathatjátok majd, nem más mint Juhász Laci! Változatos estét kever majd nektek, nem lehet tudni, hogy éppen hiphop, RNB, house, DNB, rock vagy dubstep számokat fog nyomatni, így azt javaslom sűrűn váltogassátok azokat a csatornákat a fejhallgatókon!

juhasz

Laci sem ma kezdte, folyamatos fesztivál-előadó, fellépett többek között a Snowattackon is, együtt tolta már: Scooter-rel, Kosheen-nal, Borgore-ral, Fatman Scoop-pal, az Asian Dub Fundation-nal, a REDNEX-szel, Chris Lake-kel…

Remélem egyetértetek velem, hogy a keddet nem szabad kihagyni, sőt egy napot sem a 2016-os vegyésznapokból! Hamarosan ebben meg is erősítünk benneteket a többi előadóval!

#jönjönjön! #vegyésznapok’16

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s