A csütörtök este fellépői: Revolution és DJ Szecsei

revo3Elérkeztünk a csütörtöki este fellépőjéhez, szóval lassan teljes a kép az előttetek álló éjszakákról. Biztosíthatlak benneteket, hogy csütörtökön lesz a leforróbb a hangulat, hiszen a 33°C partyk hangulatát hozzuk, a fellépők Revolution és DJ Szecsei!

Revolution kétségtelenül az új évezred egyik legtechnikásabb hazai lemezlovasa, ő a 2005-ös Beatbox világbajnokság bronzérmese. Főleg RNB DJ-ként ismert, ugyanakkor a zenei ízlése rendkívül szerteágazó: a Music Killers DJ Showban a Housetól kezdve a Hip-Hopon át a Trapig és a Moombahtonig minden megtalálható a repertoárjában.

2005 óta Budapest összes nagyobb klubjában megfordult, s többször fellépett külföldön is. 2010 januárjában a Magyar DJ Szövetség az „év felfedezettje” díjban részesítette.

newera_revolution02_02_web_original

A tavalyi Vegyésznapokon szintén fellépett, akkor még sajnos nem tudtam, milyen bulikat szokott csinálni, ezért pultoztam. Hát, mit ne mondjak, szinte elsírtam magam, amiért a sörcsaphoz vagyok láncolva, és nem kint veretem. Úgyhogy egy biztos: ez az a buli, amit semmi pénzért ki nem hagynék!

Hangolódjatok, és gyakoroljátok azt csípőmozgást! 😉

https://www.youtube.com/watch?v=zZu_z2Qn7Ik

A másik fellépő DJ Szecsei, akit a régi vegyészkarosoknak már nem kell bemutatni, hiszen mindig ő volt a 33°C partyk vendége. Jelenleg a LIGET Club házigazdája, hetente háromszor a legszínvonalasabb zenei- és audiovizuális műsorral szórakoztat több ezer embert. A Baarpult Party-kkal megfordult gyakorlatilag az összes neves budapesti klub DJ-pultja mögött.

maxresdefault

https://www.youtube.com/watch?v=-wMSMNmMnk0

Ők lesznek velünk tehát csütörtökön, gyertek és vegyetek részt egy igazi nyáridéző bikinis bulin! 😉

Dresscode: Fürdőruha
Belépő: 800 HUF

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s