VEGYÉSZNAPOK ’16 PÉNTEK: TÖMÖS & BRUTTSHOW

t&b thumbnailHa eddig nem csigáztuk volna eléggé a kedélyeket, most végre a pénteki fellépőkről is lerántom a leplet. 😉 Akit eddig bármiféle véletlenségből nem győztünk volna meg a jövő hét kötelező szétbulizásáról, remélem, ezennel az is nagyon gyorsan le fogja tenni a voksát az egész hetes arconpörgés mellett, mert ez K-I-H-A-G-Y-H-A-T-A-T-L-A-N LESZ!!!
A Vegyésznapok záróestéjén hagyományainkhoz híven idén is a klasszikus, utánozhatatlan és pótolhatatlan

Tömös & BruttShow

legendás DJ-párost hozzuk el nektek, akik igazi retro muzsikát fognak keverni egész éjjel. Szerintem a vegyészpárost senkinek sem kell bemutatni, de az újoncok kedvéért mégis ejtenék róluk néhány szót.

VN_2014 _plakat A3_R

A magukat csak szerényen “régebb óta fiatal”-nak nevező duó ugyanitt taposta egyetemi éveit, mint mi, és rengeteget tettek le az asztalra a Martos Stúdió berkein belül. Anno a Stúdió valamivel mélyebben élt a hallgatók köztudatában, mint ma, kvázi ez tartotta össze a VBK-s közösséget, és szerintem bátran kimondhatom, hogy aki stúdiós volt anno, az igazi keménymag-tagnak mondhatta magát. 🙂 Ebben a helyzetben nem volt nehéz összeverődnie a 2 lemezlovasnak, és az akkor elkezde6972955896_75a66c4057_btt DJ-pályafutásukat mindannyiunk nagy örömére a mai napig is folytatják. Azóta természetesen valamelyest ketté váltak útjaik, hiszen eltérő területen helyezkedtek el, de azóta is összejárnak zenélni, világi pajtások, és a nagyobb kari események, mint felező bál, nyitó-, és záró AP-k, valamint a fent emlegetett vegyésznapok péntek estéje mind azon alkalmakat gyarapítja, amikor egyesítik tudásukat, és tehetségüket, a közönségnek felejthetetlen bulikat varázsolva ezzel. 🙂

Ha van olyan zenei “stílus”, amire gólya és MSc-s, vagy akár volt VBK-s ugyanúgy tudja ropni, az nem lehet más, mint a retro zenék, hiszen ezeket a muzsikákat mind kívülről fújjuk, akarva-akaratlanul a zsigereinkben lüktetnek.

Így a hét méltó befejezését garantáló este váltig állítom, hogy fantasztikus lesz, mindannyiótoknak ott van a helye!

Remélem, senki nem marad az esti buliktól távol a jövő héten!
Mi már alig várjuk, ugye Ti is? 😉

VEGYÉSZNAPOK 2016 – OTT TALI!!!

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s