GÓLYÁK, FIGYELEM!

Drága Gólyák!

Remélem, a gólyatábor mindenki életének eddigi legnagyobb bulija volt, de a helyszín még áll, Lelle sem égett le és a Balaton vizét sem ittátok ki, hiszen folyadékból nem volt hiány.

Már itt hallhattatok a VBK fontosabb öntevékeny köreiről, rendezvényeiről és garantálom, hogy nem kerülték el a figyelmeteket a Martos Stúdió feliratú pólóban verető szervező-szépfiúk sem.

De mi az a Martos Stúdió?

Mi vagyunk a Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar legnagyobb közéletért felelős öntevékeny köre. Csapata. Családja. Ahogy akarjátok. A Stúdió 1969-ben alakult, azóta dolgoznak és buliznak együtt vegyészhallgatók ezalatt a cím alatt.

Mit csinálunk mi?

Az egyik legfontosabb vegyészkaros rendezvény, amit talán GT-ben is említettek nektek,  a Show’s Sonka, ami a Vegyésznapok alatt fut. Ez egy hetes vetélkedő/bulirengeteg/szerelem. Szavakkal nem nagyon lehet leírni a szervezés és a részvétel adta élményt, tekintsetek inkább bele:

Ez csak egy a sok közül, hiszen MINDEN BULIBAN ott vagyunk, szinte nincs is VBK-rendezvény, amin ne képviseltetné magát a Stúdió, hiszen fotósok, videósok és hangtechinka nélkül meg van lőve a mulatság.

A koliban esténként mindenki a Martos Rádióra hangol, ahol műsorvezetőink szórakoztatnak titeket érdekesebbnél érdekesebb témákkal. Mindig is szerettetek volna rádiózni? Itt a helyetek!

A Martos Blog tudósít az aktuális kari eseményekről, és ki-ki vezeti a saját rovatját. Érzitek magatokban az írói készséget? Csatlakozzatok!

Egy kis kóstoló:

Ami a legfontosabb, hogy bár a munkánk minőségi, minket se kell félteni ha eljön az este.  Ha látni akarjátok, hogy veretik a stúdiósok, meg akarjátok tudni, mi az a kalasnyikov, vagy hogy mitől borulnak az asztalok Csocsóban, akkor gyertek el az első nyílt gyűlésünkre:

Martos Flóra Kollégium 441, Szeptember 1. 20:00

vagy reghéten támadjatok le egy embert, aki ezt a logót viseli:studlogó

A Stúdió Youtube csatornájáért, Flickr oldaláért, a Martos Blogért, a Martos Rádióért és Facebook oldalért kattintsatok IDE.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s