KIPRÓBÁLTUK -A mazochizmus mesterfoka: VIDEÓ a cikkben

Kipróbáltuk rovatunk második részében bepillantást nyerhettek abba, hogy milyen, amikor a pokol tüze ég a szátokban. Nem vicc. Valószínűleg mi sem gondoltuk át, mire vállalkozunk. A Martos Stúdió titánjainak sikerült lángra lobbantani a hangulatot a konyhában. Vörös szájak, zsibbadó arcok, kisírt szemek és hascsikarás.

paprika

Bátran és lelkesen figyeltük, amint a futár megérkezett a kollégium elé. Ekkor még nem voltunk tisztában azzal, hogy mit vállaltunk be. Nem közönséges csirkeszárnyak voltak, akármennyire ártatlanul mutattak. Kill Bill csirke volt. A szépsége ennek az ételnek abban rejlik, hogy az íze az első harapás után pár másodpercig egész kellemes. Sajnos pár pillanat és már nem érzel semmit, csak fájdalmat legalább egy órán keresztül. Elméletileg egy idő után a kapszaicin érzéstelenítő hatással bír, mi ezt sajnos nem tapasztaltuk.

Az étterem úgy hirdeti meg a fogást, hogy aki képes megenni egyedül egy 6 darabos adagot, az felkerül a dicsőségfalra. Elárulom, nincsenek sokan azon a falon, épp ezért mi egyből 24 db ínycsiklandozó, szaftos szárnyacskával kezdünk:

A fiúk voltak a legények a gáton, nekik sokkal többet sikerült megenni, de biztos vagyok benne, hogy nem örömkönnyek folytak az arcukon. Sírtak. Büszkén. Sajnos volt, amit egy kamerával nem lehetett megörökíteni, az idegvégződéseink sikoltozását. Egy jó ideig hallani fogjuk álmainkban. Négy liter tej, négy pohár joghurt és 2 vekni kenyér is ráment a szórakozásra, hátha enyhít a fájdalmakon, de igazából csak az idő segített, mint a lelki sebeken…

Kedvet kaptál hozzá, hogy kipróbáld? Gondold át még egyszer. Ha kíváncsi vagy a Kipróbáltuk sorozat előző részére, a Pálinkávéra, ITT megtalálod.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s