Felező Bál 2016

dsc_0048

Egy hete ilyenkor már javában  folyt a 2016-os Felező Bál, a harmadéves hallgatók kiélvezhették a teli tányérok és soha ki nem fogyó poharak adta örömet. Tanulmányaik ezen pontján végre mindnyájuknak volt egy estéje, hogy koccintson társaival arra, amit eddig elértek, és amit még ezután fognak. A visszafogott ünnepi hangulatot szenzációs vetélkedő, valamit egy teltházas buli váltotta. Metz Laura, felező diák most megosztja veletek élményeit az estéről: 

“Kis cetliken számoltuk már vissza a napokat, annyira izgatottak voltunk az esemény miatt. Meghatóan szép volt mindenki, ahogy végignéztem a termen, ami azért a fehér laborköpeny mellett nagy kontraszt, na. Jó volt végre így találkozni az évfolyamtársakkal, akiket bár nap mint nap látok, mégsem ismerem mindnyájukat eléggé, hiszen a nagy rohanásban soha nincs elég időnk beszélgetni: most csak azért voltunk, hogy együtt legyünk. Azt hiszem, ez a Felező Bál lényege.

Vigyorogtam egész este, mint a tejbetök, ami nem csoda, hiszen a szervezők idén is kihozták a maximumot a helyből. Persze, ehhez a felezőnek is ki kell vernie a fejéből, hogy egy kocsmában van. Hagyni kell, hogy szétáradjon benned ez a különös ünnepi egyveleg. A dékán úr a gólyatábor, majd a gólyabál után, most tartott nekünk beszédet harmadjára. (Volt olyan barátom, aki csalódott, hogy nem is ő lesz a DJ). Promózta egy kicsit a Phd képzést, bár nekem csak az jutott eszembe, hogy bolond, aki csöbörből vödörbe ugrik.
A beszéd után a szót a korgó pocakunk vette át, már alig vártuk a pörköltet, szerencsére a Bogrács Kör nem okozott ezúttal sem csalódást, sőt, a pult felől az egyik szakács jóvoltából szarvasbőgés imitációt is hallhattunk, ami erdei vadászvacsora-hangulatot adott.

img_75772

Megnézegettük a képeket a falon, hüledeztünk, hasonlítgattunk, aztán gyorsan kimentünk a stúdiósokhoz utánpótlást gyártani, hogy legyen mit nézegetni a diplomaosztón is.
Miután az összes GB adattárhelyet feltöltöttük a ’szexi’, ’hülyefejes’ és ’ölelkezős’ képekkel, majd ezek kombinációival, felvonultunk átöltözni a vetélkedőre: eddig sikkesek, elegánsak, felnőttesek voltunk, jöjjön hát, aminek jönnie kell!

Beosztásra kerültek a kukás zsákok, kiosztásra kerültek a csapatok – vagy fordítva? Mindegy is, hiszen ez csak formalitás, a lényeg, hogy a főszervezők egy nagyon szépen felépített vetélkedővel tarolták le a célközönséget. Csak gratulálni tudok, az elején berakni a Boom, boom, boom-ot – ami a gólyatánc zenénk volt- remek ötlet volt, a feladatokat szép íven vezették, érezték, hogyan kell feszegetni a határainkat. Bár az elején sokan szégyenlősködtek, a ’Before I abszolválok’ tábla előtt, a végére vadabbnál vadabb célokkal telt meg.

img_7987

A vetélkedő után pedig kezdődhetett a buli, hiszen nem csak a ’14-es évfolyamot szeretjük, hanem az egész VBK-t! A hagyományokhoz hűen idén is Tömös és Bruttshow adta a retrot a talpunk alá. Minden barátom megtáncoltatott, kiemelt figyelmet kaptunk felezőként. Az volt az estére a kívánságom, hogy minden jó ismerőssel legyen pár kellemes pillanatom és hogy hajnali 4-kor rámkapcsolják a villanyt. Szerencsére mindkettő teljesült, úgy jöttem fel a lépcsőn, hogy erre az estére megérte visszaszámolni.”

img_7232

Dudás Benedek, a főszervező is nyilatkozott nekünk a szervezés nehézségeiről és élményeiről:

Egy ekkora eseményt egyedül lehetetlen megszervezni, de szerencsére nekem két rátermett társam volt, Bérces Zita és Juhász Enikő Titanilla. Velük együttműködve, ha nem is ment mindig minden gördülékenyül, úgy érzem, megfelelő színvonalú estét és egy hatalmas bulit bonyolítottunk le. Ezúton is köszönöm nekik. Nagyon nagy szerencsénk volt, hogy rengetegen segítettek a szervezésben. Egy 35 fős gárda mozgatta az eseményeket a színfalak mögött, akik  koordinálása nem volt egyszerű feladat, de mégis minden simán ment.

img_75542

Köszönet jár még a sok segítségért a korábbi szervezőknek, akik hasznos tanácsokkal láttak el minket, kiemelném Karagity Andrást, aki a pénzügyekben segédkezett. Végül, de nem utolsó sorban Dr. Faigl Ferenc dékán úrnak köszönném meg, hogy jelenlétével emelte az este színvonalát, és megint megmutatta, hogy mennyire a szívén viseli a diákjai boldogulását. “

Reméljük, Ti is fergetegesen éreztétek magatokat, kövessétek a Martos Stúdió Facebook oldalát, folyamatosan érkeznek a képek az estéről!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s