Ajándék lónak ne nézd a fogát…

christmasgifts

“A nagyapámnál voltam, a szokásos karácsonyi ebédre mentem el hozzá. Nem ajándékozós típus, ezért nem is vártam tőle semmi meglepetést. Épp ezért sikerült meglepnie… Amikor már mentem volna haza, a kezembe nyomott egy ajándékos zacskót. Egy alsónadrág volt benne, amit pajzán ördögök mintáztak. A baj csak az volt, hogy tavaly tőlünk kapta, poénból. Biztos úgy gondolta, hogy nekem adja ajándékba, mert neki ez már úgyis kicsi…”

Lassan közelegnek az ünnepek, és elérkezik az az idő, amikor mindenkinek le kell futnia a szokásos köröket a legmegfelelőbb ajándék után kutatva. Azonban ezek a próbálkozások nem mindig sülnek el a legjobban. Gondolok itt a mamuszra, vagy pulcsira amit minden évben kézhez kapunk, különböző színekben… Végül is ami egy éve bevált, azzal idén sem lehet mellélőni, ugye?

Redditen kutatva, egy kicsit szörnyülködve konstatáltam hogy a következő szép és felettébb hasznos dolgokat TÉNYLEG a fa alá tették valahol karácsonykor:

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Van, aki egyszerűen csak nem veszi a fáradságot, hogy valami személyeset adjon a szeretteinek, de van, akinek ez tényleg nagy problémát okoz és bárhogy próbálkozik, csak béna ötletei születnek. Ez nem csoda, ha csak annyi támpontot kapunk tőlük, hogy “szívmelengető érzést” kérnek.

Mindannyian emlékszünk, mekkora szenvedés volt középiskolában, amikor kihúztuk egymás neveit a sapkából és izgultunk, hogy ne annak kelljen valamit kitalálnunk, akivel még csak köszönőviszonyban sem vagyunk. Pedig ez általában így történt. Nagyon kínos tud lenni, ha meglátja az ajándékod, és látod az egyszerű értetlenséget az arcán. Egy bögrének nem mindenki tud örülni, de tényleg. Ha jó fej volt, legalább próbálta elhitetni veled, hogy pont beletrafáltál.

maxresdefault

A fordított eset is igaz. Ezért karácsony előtt készítsük fel az arcizmainkat, bármi is történjen, ne

áruljon el minket! Ha
mázlink van, és a szeretteink veszik azt az egy-két célzást, amit a hónapokban csak
úgy elejtettünk, akkor nem kell tettetni az örömünket, még akkor sem, ha egy gyertyát vagy egy csúnya zoknit kapunk, de még van valami kis személyes töltete.

mi-christmas-present-little-boy-children-kids-istock

Amennyiben azonban kedvetek támadt teljesen idióta ajándékokkal elhalmozni a családot/ barátokat, melegen ajánlom a BigyóShopot. Az a webshop, ahol plüss E-colit lehet kapni, nálam nyerő.

Kellemes ünnepeket és sikeres vizsgaidőszakot kívánok mindenkinek!

.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s