KIPRÓBÁLTUK : TECHNIKUSI JÓGA – Szépfiúk és videó a cikkben!

Hangulatos zene, tgiphy (1)apadós naci, kihívásokkal teli pózok…Gondolom ezek hallatán mindenkinek a jóga ugrik be elsőre. Bevállalós srácaink ezt is kipróbálták. A cicagatya kinek kevésbé, kinek jobban állt, de volt olyan pillanat is, amikor inkább elfordítottuk a fejünket (azért mi sem akartunk  mindent látni).

Egy biztos, a fiúk rendesen odatették magukat a Martos konditermében, és mi is igyekeztünk minden értékes pillanatot megörökíteni. A végeredmény pedig egy olyan anyag lett, ami hiteles bizonyítékként szolgál arra, hogy nincsenek reménytelen esetek, csak jó sokat kell gyakorolni… a jövőben… minden nap… minél többször.

funny-yoga-pose-dying-fat-man

Lehet, hogy a felvétel nem az említett sportág relaxáló hatását helyezi középpontba, de látható, hogy mindenki nagyon élvezte a rendhagyó jógaórát. Hiszen van–e nagyobb kincs, mint a mozgás öröme? Ha a te válaszod is egyértelműen nem erre a kérdésre, akkor itt az ideje felhúzni azt a tapadós nacit és gőzerővel utánozni a fiúkat! Neked jó szórakozást a videóhoz, mi pedig kijelenthetjük, hogy ezt is kipróbáltuk.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s