Vegyésznapok ’17 kedd: DJ-k egyenesen Tomorrowlandről

Folytatódjon a néváradat! A keddi napon két olyan előadó örvendezteti meg a vegyészeket, akik a hazai zeneiparban is a legkiválóbbak között tudhatják magukat.

edo-denova-881x587

Elsőként egy olyan DJ-t szeretnénk bemutatni, akire kb. 5 évvel ezelőtt a Viva Tv amatőr női lemezlovasoknak meghirdetett versenyén figyelt fel a magyar közönség. Azóta több hazai fesztiválon megcsillogtatta tehetségét, a tavalyi évben pedig Európa legnívósabb elektronikus zenei fesztiválján, a Tomorrowlanden mutatkozhatott be a nemzetközi nagyközönségnek. Nem is szeretnénk húzni az időt, a kedd este egyik fellépője nem más, mint a barna, tüzes, party ördög Edo Denova!

edo

De vele még nem ért véget a felsorolás! Egy DJ-páros is elérkezik az est folyamán hozzánk. Ugye mindenki hallott már DJ Gyurexről?! Szinte nem volt olyan rendezvény egyetemünkön, ahol ne buliztatta volna meg a BME-s hallgatóságot. Kevesen tudják, hogy a karunk egyik kiváló DJ-jével Borján Tomival (aki nem mellesleg a Martos Rádióban bontogatta kezdetekkor a szárnyait) találtak egymásra, és 2012-ben az első közös bulijuk házigazdája a Vegyésznapok volt! Most, 5 évvel később ismét ellátogatnak hozzánk, és egy fergeteges buli keretében fogják a legkiválóbb elektronikus zenékkel felforrósítani az est hangulatát! És hogy pontosan kik is ők?? A Drop The Cheese!

-yMczlNu

Reméljük, eléggé meghoztuk a kedveteket a kedd estéhez! Ott találkozunk! Holnap folytatjuk a fellépők felfedését, ne maradjatok le róla!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s