Vegyésznapok ’17 szerda: Silent Disco

Az eddig leleplezett nevek után gondolom, lázasan várjátok, hogy megtudjátok, kik még a Vegyésznapok további fellépői. A hétfői Vegyész DJ-k, valamint a keddi Edo Denova-Drop The Cheese este után, szerdán sem kevesebb, mint két szuper DJ kápráztat el minket zenei tehetségével.

Akik jártak már Vegyésznapokon, tudhatják, hogy a partysorozat elmaradhatatlan része a Silent Disco. Ha pedig Silent Disco, akkor más előadó szóba se jöhet, csakis ESD és Juhász Laci.

Aki esetleg nem ismerné őket, annak itt egy kis ízelítő:

ESD, a Vegyészkar büszkesége, évek munkájával elismert DJ-vé nőtte ki magát. Az egykor duóval induló formációból mára csak Nagy-Győr Laci maradt, aki az ESD nevet továbbörökítve építgeti szólóban a karrierjét. Olyan nagyszabású rendezvényeken fordult már meg, mint a BME Egyetemi Napok, az EFOTT, a Snowattack, a Volt és a Sziget fesztiválok, de azért még maradt ereje beugrani hozzánk is a Csocsóba, hogy egy fergeteges bulit csapjon Nektek.

A másik előadót sem kell túlságosan bemutatnom: Juhász Laci a magyarországi fesztiválok és a Snowattack veteránja. Pályafutását iskolai rendezvényeken, házibulikon kezdte, majd főiskolai évei alatt bekerült a JUVENTUS Rádió Fergeteg Party csapatába, és végigjárta szinte az összes hazai klubot, akkoriban DJ Dominique oldalán. Azóta számos nagy név, köztük Scooter, Borgore és Chis Lake mellett is fellépett már. Zenéjét igazi stíluskavalkád jellemzi, amivel a Vegyészkar közönségét is megörvendezteti a szerdai estén.

Remélem meghoztam a kedveteket egy óriási partyhoz, találkozunk a 2017-es Vegyésznapokon! Holnap az utolsó fellépőről is lerántjuk a leplet!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s