Vegyésznapok ’17 csütörtök: Tömös & Bruttshow

Minden nagyobb kari eseményen fellépnek, óriási retro bulit csapnak, és egész Csocsót körbeérő vonatozásokat tartanak. Ennyiből már a legtöbb VBK-s tudja kikről van szó, de a teljesség kedvéért rántsuk le a leplet a 2017-es Vegyésznapok csütörtök esti fellépőiről!

tb2

Akik nem is lehetnek mások, mint Tömös & Bruttshow!

A duó mindkét tagja a Műegyetemen tanult, és Dr. Tömösközi Sándor jelenleg a katedra másik oldaláról támogatja a vegyészkarosokat. Tanulmányaik alatt kezdődött DJ pályafutásuk, és a kor zenei világát, hangulatát a mai napig felelevenítik egy-egy csocsós ereszdelahajam erejéig.

Amikor gólyaként először mentem el a bulijukra, kicsit kétkedve álltam a dologhoz. A mai elektronikus tuctuc zene korában vajon mennyire népszerű a retro az egyetemisták körében? De mikor beléptem a Csocsóba és ránéztem a bent partizó tömegre, már tudtam kérdésemre a választ. A változatosság és az eszméletlen jó hangulat miatt. Amikor a Vegyésznapok harmadik buliján vagy túl három napon belül, a füleden jön már ki David Guetta vagy Martin Garrix, akkor igazi felüdülést jelent egy jót vonatozni a parketten. Olyan zenékre táncolni, amiket bár nem hallgatsz rendszeresen, mégis kívülről fújod a szövegüket.

tb

Legalább egyszer mindenki bulizzon végig egy Tömös & Bruttshow-t. Aztán mikor beszippant, úgyis mész majd magadtól a következőre. Méltó zárása lesz a Vegyésznapoknak, ott találkozunk!

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s