EFOTT – CSAK SZABADON…

A nyár csak akkor indul be igazán, amikor már tervezgetjük, hogy miképpen töltsük el az édes szabadságot. Nincs is annál jobb, ha ezt a rövid, zh és vizsgamentes időszakot minél okosabban kihasználjuk. Szerencsések vagyunk itt Magyarországon, mert nyáron beindul a fesztiválözön, és meg sem lehet állítani egészen szeptemberig. Igaz, hogy nem a legpihentetőbb program, azonban nem véletlen, hogy a diákok már télen elkezdenek spórolgatni a nyári kalandjaikra. A EFOTT idén is tárt karokkal várja az egyetemistákat, kicsiket, nagyokat, mindenkit, aki bulizna egy hatalmasat a Velencei-tó partján.

17308916_10155790375008368_7776386100552066173_n

Hogy még jobban kedveskedjenek nekünk, fesztiválozóknak az EFOTT szervezői, idén még egy nappal ki is bővítették a fesztivált. Így 6 napon keresztül folyhat a jó kis ereszd el a hajam. Ennek megfelelően olyan programokkal is várnak minket, ami eddig még sosem volt a fesztivál szervezési keretein belül.

Az idei nyáron nem csak a magyar kedvenceink klasszikusait ordíthatjuk teli torokból az első sorba nyomakodva, hanem külföldi sztárfellépők is felbukkannak a Velencén. Köztük a Hurts, Sean Paul, Borgore és Tinie Tempah zenéje fogja forrósítani a levegőt.

13680645_10154947434593368_1936891842752076738_n

A külhoni fellépők mellett természetesen a magyar bandáink, énekeseink, DJ-ink is megmutatják, hogy mennyire is tudunk mi bulizni. Ott a Brains, a Cloud 9+, a Margaret Island, a Punnany Massif, a 30Y, a Tankcsapda, a Belga és még sokan sokan mások. A sok megjelenő zenei stílus között biztosan talál mindenki kedvére valót, amin aztán kitombolhatja magát. A magyar fellépők között ott lesz még Dévényi Tibi bácsi is, aki úgy döntött hogy a 70 éves születésnapját velünk, fesztiválozókkal szeretné eltölteni. A nulladik napon ő lesz, aki megindítja az egész hetes kalandot. Úgy gondolom, hogy mi sem hagyhatjuk cserben a Művész Urat a 70. születése napján.

Mindezek mellett nem csak az esti koncertek kapnak nagy hangsúlyt a fesztiválon, hanem napközben is gondoskodnak a szórakoztatásunkról. Így könnyebben át is tudjuk vészelni a hasogató másnapot. A programok között lesz többek között kocsmaquiz, „egyetemek harca”, sportolási lehetőségek és egyéb kulturális rendezvények. Na meg azt se felejtsük ki, hogy mindez a Velencei-tó partján kerül megrendezésre, úgyhogy napközben a fiúk is csorgathatják a nyálukat a bikinis lánykákra. Reméljük idén az időjárás is kegyes lesz, és megkaphatjuk azt az igazi felüdülést.

Gyertek el minél többen és színesítsük együtt a népes társaságot!

Velence, 2017. július 11-16

EFOTT – CSAK SZABADON

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s