PROGRAMÍNYENCSÉGEK AZ EFOTT PALETTÁJÁRÓL

Ki ne örülne annak, ha az idei fesztiválozása egy komoly ösztöndíjjal zárulna? Az EFOTT-on még ez is megtörténhet, hiszen ott keresik majd a jövő új műsorvezetőit.

Képtalálat a következőre: „efott”

Ezenkívül megnézhetjük közelről, amint kedvenc énekeseink hagymát aprítanak, de azt is, hogy a csodagyereknek számító Wesser Patrik miként pergeti a dobverőt együtt a nagyokkal. Július 11-17. között az EFOTT-on a zenei, sport, turisztikai és gasztroprogramokon túl további lehetőségekből szemezgethetnek a fesztiválozók.

EFOTT Challenge
A fesztivál a közös játékok összekovácsoló erejének hirdetőjeként idén a házigazda Pécsi Tudományegyetemmel új aktivitást szervez. A vállalkozó kedvűek 4-6 fős csapatokat alakítva versenyezhetnek egymással sportos, funky és kocsma témakörű játékokban értékes nyereményekért. Jelentkezés és részletek a honlapon. Remélhetőleg csocsó és sörpong is vár majd rátok, azokat volt idő begyakorolni a Csocsóban…

Képtalálat a következőre: „beerpong”

Crockodile Rock
12 évesen már túl van 250 fellépésen, bejárta a világot Amerikától Japánig, és fiatal kora ellenére több formáció tagjaként is helytállt már. Wesser Patrik 4 évesen kezdett dobleckéket venni, ma pedig a világ egyik legfiatalabb dobosaként, szólóban és csapatban egyaránt tevékenykedik. Zenekarával, a Crockodile Rockkal július 13-án vélhetően az EFOTT közönségét is meghódítja, így érdemes lesz már délután a színpad elé sietni.

Kommunikáló robotok
Igazi kuriózumnak számító technikai eszközök debütálnak idén a fesztiválon. A helyszíni tájékozódásban és a leggyakoribb kérdések megválaszolásában az EFOTT chatbotja, egy okos webes szolgáltatás segít majd. A fesztiválozók pedig az apró, de annál okosabb TJbottal is találkozhatnak, amely az IBM open source oktatási projektjeként a mesterséges intelligencia alapjaival ismerteti meg az érdeklődőket.

Ének és főzés egy látványkonyhában
Hogyan mozognak kedvenc énekeseink a konyhában? A fesztiválon ez is kiderül! A Lidl látványkonyhájában csütörtöktől vasárnapig minden délután egy-egy ismert zenekar bizonyítja: tud egyszerre főzni és énekelni. Hogy a végén mi sül ki a Cloud 9+, a Margaret Island, a The Biebers és az Ivan and the Parazol konyhai ámokfutásából, azt bárki megnézheti, sőt a bátrabbak meg is kóstolhatják majd. Esélytelen, hogy ezt kihagyjam, hátha az eredményből csurran cseppen valami a közönségnek is.

Fesztiválozóból műsorvezető
Az idei EFOTT akár a karrierindítás első lépcsője is lehet. Nagy Réka, a TV2 fiatal műsorvezetője ugyanis a fesztiválon keresi majd a jövő képernyős arcait, a castingon legjobban teljesítők közül pedig valaki akár médiaösztöndíjat is nyerhet.

Képtalálat a következőre: „nagy réka tv2”

Sportprogramok

Végül, de nem utolsó sorban, számomra meglepő volt, hogy évről évre bővül a válszték a napközbeni sportprogramokban. Mikor a negyven fokban nem csúszik úgy az a fröccs, ahogy kéne neki, azért elröpizget az ember, főleg, ha profi bikinis bombajátékosok hívják ki… Itt láthattok néhányat a házigazdákból:

DIGI SPORT TEQBALL ARÉNA ● BEERPONG ● BOMBA! WAKEBOARD
STRANDRÖPLABDA MEFOB ● STRANDVÍZILABDA ● VÍZIRÖPLABDA ● NAPINDÍTÓ
MAGYAR JÉGKORONG SZÖVETSÉG ● STRANDTENISZ ● MAGYAR PARALIMPIAI BIZOTTSÁG
BUBORÉKFOCI ● VÍZIFOCI ● BARBRO STREET WORKOUT ● SÁRKÁNYHAJÓ BAJNOKSÁG
STRANDKÉZILABDA MEFOB ● MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLA SPORTSZÖVETSÉG
ULTIMATE FRISBEE ● CHEERLEADER BAJNOKSÁG ● BEOFFLINE

 

EFOTT – Csak szabadon…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s