VEGYÉSZGÓLYA! WE WANT YOU FOR MARTOS STÚDIÓ!

Kedves, drága Vegyészgólyák, ez most Nektek szól!

Örömmel tapasztaltam a gólyatáborban, hogy egy igazán nívós társaság vagytok, szuperül dolgoztok csapatban, ha meg a bulizásról van szó, verhetetlenül veretitek. PONTOSAN ILYEN EMBEREK KELLENEK NEKÜNK. Ha egy olyan társaságba szeretnétek tartozni az egyetemi éveitek alatt, ami jóban-rosszban összetart, hatalmasakat bulizik együtt, mégis minőségi munkát ad ki a kezei közül, akkor a Martos Stúdiót keresitek.

thumbnail_studio_szorolap_legyteis

Kik is vagyunk mi?

A Stúdió a legfontosabb kari média-kör, ami 1969-ben jött létre, hat stábbal, annak érdekében, hogy minden esemény és buli olyan színvonalú legyen, amit Ti elvártok. Egy nagy család vagyunk, évfolyamtól, generációtól függetlenül, akik évek óta egymásért, értetek, valamint a megfelelő véralkoholszintért dolgoznak, work hard – play hard alapon.

17190825_1369311406470069_7639459953185167241_n

  • Érdekel a rádiózás, a műsorvezetés, vagy csak bejött a speaker kalapja a gólyatáborban? A MARTOS RÁDIÓ csak rád vár.
  • Értesz a fotók készítéséhez, vagy csak szeretnéd megtanulni? Minden eszköze megvan a FOTÓ STÁBNAK, hogy profi fotós váljon belőled.
  • Szeretsz videózni, interjúzni, vagy még egyáltalán nem értesz a kamerához, csak szeretnéd kipróbálni magad? A VIDEÓ STÁBBAN akár élő közvetítéseket is vezethetsz és mindenre felkészítünk.
  • Újságírói vagy blogos vénát érzel magadban? Ha egyszer elkap az ihlet, itt kiélheted magad, legyél a MARTOS BLOG szerzője.
  • Érdekel a hangtechnika, a fénytechnika, esetleg legszívesebben egy DJ-pult mögött veretnéd végig az estéket? A TECHNIKUSI STÁBBAN minderre lehetőséged van, egy-két félév múlva akár fesztiválokon is zenélhetsz, vagy rangos technikusi megbízásokkal gyarapíthatod a tapasztalataidat.
  • Fel nem használt kreativitást érzel magadban? Verhetetlen a meggyőzőképességed? A plakátok és reklámok készítése gyerekjáték számodra, esetleg szeretnél megtanulni profi módon photoshoppolni? A MARKETING STÁBBAN a helyed.

__IMG_2153

A stábok munkáján felül, a Stúdió szervezi minden tavasszal a Vegyésznapok alatt futó Show’s Sonkát, ami a Kar legnagyobb hallgatói eseménye, napokon át tartó arconpörgéssel, nem csak a résztvevők, de a szervezők számára is. Szavakkal nem is lehet leírni ezt a hetet a tavaszi féléveinkből, inkább lessetek bele:

Nézzetek bele a munkáinkba, a Stúdió videócsatornáján, blogján és Flickr-oldalán, ahol hamarosan jön a gólyatáboros képáradat is. Mindent megtaláltok EZEN a linken. Továbbá imádnánk, ha akár a nyílt gyűlés előtt is letámadnátok minket a kérdéseitekkel, ezért nyugodtan ugorjatok rá annak az embernek a hátára, akin az alábbi logót megtaláljátok, csak vigyázzatok, ki ne löttyenjen a söre:

studlogc3b3

Végül egy kis ízelítő, hogy mire is számítsatok:

 

SOK-SOK SZERETETTEL VÁRUNK BENNETEKET 08.31-ÉN, CSÜTÖRTÖKÖN 20:00-KOR, A MARTOS KOLI 441-BEN  A NYÍLT GYŰLÉSÜNKRE!!! AKI NEM KOLIS, AZT A PORTÁN VÁRJUK VENDÉGKÁRTYÁVAL.

#stúdiórádió

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s